Zrkadlenie 8.5.16

08.05.2016 08:00


Posledné dni bolo naozaj krásne počasie, tak sme sa vybrali spoznávať viac Berlín. Boli sme sa pozrieť na East Side Gallery, čo je najdlhší zachovaný úsek berlínskeho múru, ktorý slúži ako galéria a je celý pomaľovaný grafitmi. Kúsok od East Side Gallery je jeden z najkrajších mostov v Belríne - Oberbaumbrücke, ktorý vyzerá naozaj rozprávkovo, predtým ležal priamo na hranici medzi východným a západným Berlínom a bol na ňom checkpoint.



V byte už doľadujem len detaily a keďže všetok nábytok je viac menej čierno-biely, tak by som chcela nejaká farebnejšie doplnky, teda farebnejšie u mňa znamená, že modré napríklad, nič extra farebné zase. Rozmýšľam hlavne nad závesmi a vankúšmi do obývačky, celkom sa mi pozdáva tyrkysová alebo petrolejová. Oba tyrkysové vankúše sú z H&M, kde majú skvelé doplnky do bytu (spodný, vrchný). Veľmi sa mi páčia aj geometrické vzory, len tie väčšinou bývajú čierno-bielo-sivé, takže sme zase pri tých istých farbách (tmavý, pastelový, biely). Asi sa prikloním k tyrkysovej.

Konečne som našla dokonalý pastelový lak pre mňa. Je to niečo medzi sivou a lila farbou, perfektný studený odtieň pre mňa. Je z novej Essie kolekcie, odtieň 409 between the seats.

Ja nie som veľmi ranné vtáča, vstávať je pre mňa celkom utrpenie. Dosť dlho mi trvá, kým sa ráno naraňajkujem. Fakt veľmi nerada ráno žujem, takže najradšej raňajkujem jogurty. Úplne najradšej biely jogurt s domácim müsli. Keď sme sa sťahoval pripravila som si zásobu, ale nestačila mi, takže som asi 3 týždne musela raňajkovať niečo, čo treba žuť. Tento týždeň som si konečne spravila novú dávku, juchú už nemusím ráno žuť. Recept je z kitchenette.cz, ale ľahko si viete prispôsobiť svojim preferenciám, ja si do müsli dávam hlavne pekanové orechy, mandle, ľanové semienka a sušené čučoriedky. Podľa tohto receptu spravíte müsli tak sladké a chrumkavé, ako vám bude vyhovovať. Najlepšie je, že tam nie je žiaden zbytočný cukor, ako v cereáliách býva a presne viete, čo jete. Vyskúšajte, je naozaj výborné.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com