Zrkadlenie 1.5.16

01.05.2016 08:00


Konečne tu máme máj a dúfam, že aj teplejšie počasie tu v Berlíne, pretože apríl bol naozaj studený, až na pár vynímočných dní. Pár krát padali aj krúpy, dokonca tesne predtým, ako som spravila fotku tej krásnej ulice s rozkvitnutými stromami. Napriek tej zime, čo tu bola, všade krásne kvitnú stromy. V Berlíne je veľa takýchto pekných ulíc( táto v Prenzlauer Bergu), ktoré lemujú stromy, a keď takto kvitnú, tak je to naozaj krásne.



Creative Sound Blaster Roar 2 som dostala ako úžasné prekvapenie, takéto niečo som chcela už dlhšie. Je to malý prenosný reproduktor, ktorým viem bezdrôtovo spojiť s telefónom, respektíve hocičím a prehrávať hudbu. Dokonca vydrží aj bez zástrčky vraj až 8 hodín, ešte som neskúšala. Zvuk je podľa mňa na takú malú škatuľku super, reproduktor sa dá ľahko presunúť práve do tej izby, kde chcem byť a viem si predstaviť, že sa s ním dá aj dobre cestovať.

Včera sme konečne vyniesli všetky zvyšné kartón, tak som konečne poupratovala a pritom som si uvedomila, ako veľmi milujem svoj parný mop. Je to skutočne geniálny vynález, netreba doňho žiadne čistiace prostriedky, stačí voda, podlaha je po umytí okamžite suchá, para zabije 99% baktérií. Nikdy som nemala pocit takej čistej podlahy, z ktorej by sa dalo aj jesť, ako s týmto mopom. Navyše ostane taká pekne lesklá, či už drevo alebo dlaždice. Musím sa priznať, že ako vždy so spotrebičmi do domácnosti som na parný mop neprišla sama, ale objavila ho moja mama, ktorá má dokonca vymakanejšiu verziu od Philipsu, ja mám Black&Decker. Haluz je, že moja mama, ktorá si pomaly nevie pustiť DVD prehrávač, má vždy najlepší prehľad v spotrebičoch a má doma všetky možné vychytávky.

Nejak sa mi podarilo minúť Hourglass Ambient Lighting Edit, hlavne Iridescent Strobe Light a Diffused Light, kde už som sa prepacovala k obalu. Keďže tieto púdre používam takmer denne, tak si musím objednať náhradu. Diffused Light je jasný, ale v prípade highlightera sa neviem rozhodnúť medzi Iridescent Strobe Light (to je ten na vrchu), ktorý je jemne ružový a Incandescent Strobe Light, ktorý je viac béžový a asi aj viac perleťový. Tieto Hourglass rozjasňovače sú celkom novinka a ja už nedočkavo čakám, kým budem mať jeden v ruke. Asi to bude nakoniec rozhodnutie náhleho popudu.

Konečne mám poskladaný nový toaletný stolík (LILLÅSEN z Ikea) a je skvelý, tie mini šuflíčky sú ako stvorené na make-up, aj keď všetko sa mi tam nezmestí, takže budem musieť poriešiť nejaký dodatočný storage a asi to bude Muji, alebo neviem, uvidím, čo sa mi podarí ešte vygoogliť.



#zrkadlenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com