Zoeva Luxe Prime Set

13.02.2016 18:00




Už dosť dlhú dobu som rozmýšľala, že by som mala investovať do nových štetcov. Doteraz som si ich vždy kupovala po jednom, podľa toho aký som potrebovala, niektoré drahšie, iné lacnejšie. Väčšinou Estée Lauder alebo Gosh, v lete som si kúpila dva od RealTechniques (na púder a fixačný štetec), tie sú fajn, ale nemajú až taký veľý výber a úprimne dizajnovo nie sú veľmi pekné. Ale tiež sa mi nechcelo dať majland za štetce od Bobbi Brown alebo MAC, takže mi ostávala len Zoeva.

Blbé je, že štetce od Zoevy sa nedajú ísť nikde pozrieť na živo, ale povedala som si, že to risknem, recenzie sú v zásade dobré. Hneď mi bolo jasné, že to bude set, pretože tie majú naozaj výhodnú cenu, ak by ste si chceli kúpiť niektorý zo setov po jednotlivých štetcoch, tak by vyšlo niekoľko násobne drahšie. Takže set, no a potom som asi 4 mesiace vyberala, že ktorý, pretože v každom je nejaký štetec akoby exkluzívne, plus dizajnovo sa mi páčia najviac tieto hnedo-zlaté.

Nakoniec som sa rozhodla pre Luxe Prime Set, hlavne kvôli veľkým štetcom 101 Luxe Face Definer (prvý zľava), 102 Silk Finish (druhý zľava), 142 Concealer Buffer (tretí zľava), 127 Luxe Sheer Cheek (štvrtý zľava). Z týchto sa mi najviac páči Luxe Sheer Cheek, čo je úplne geniálne štetec na lícenku, alebo bronzer úplne presne sadne na jabĺčka, a vďaka tomu skosenému tvaru nanesie lícenku presne tam, kde má byť. Concealer Buffer je tiež super a konečne som vďaka Silk Finish pochopila, prečo niekto rád nanáša make-up štetcom, pretože s týmto to ide naozaj ľahko a výsledok je dokonalý a prirodzený. Doteraz som poznala len ten plochý štetec, ktorý často vytvorí efekt natrela som sa primalexom, takže make-up potom ešte aj tak treba vklepať prstami. Set ešte obsahuje 6 štetcov na očné tiene, ktoré sú fajn, ale nemám na ne vyhranený názor, asi je to tým, že až tak veľa sa s očnými tieňami nezaoberám, ale všeobecne nanášajú očné tiene pekne a pohodlne. Čo mi však chýba sú nejaké blending štetce, teda aspoň jeden tam mohli dať.

Celkovo sú Zoeva fajn štetce, hlavne, ak sa porovná cena a výkon, je to jednoznačne najlepšia voľba. Zoeva Luxe Prime Set kúpite na slovenskom eshope alebo priamo na zoeva-shop.de

Ak sa Vám páčil tento článok share-ujte, like-ujte na facebooku.



#make-up #stetce #Zoeva

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com