Nové štetce v mojej zbierke

15.08.2019 08:00


Za posledný rok mi celkom popribúdali nové štetce do zbierky, takže dnes by som vám chcela dať na ne recenziu. Niektoré boli kúpa overenej značky, niektoré zbytočne predražné a niektoré super objavy, ktoré používam neustále. Tak poďme pekne postupne.



Na Vianoce som si sama sebe dopriala ďalšie Wayne Goss štetce, pár som ich doma mala, takže som vedela, že za tie peniaze naozaj stoja. Wyane Goss sú nesmierne kvalitné štetce s prírodnými štetinami vyrábané v Japonsku. Je to investícia, ktorá sa naozaj vyplatí, štetce sú skvele tvarované, super sa držia v ruke a vydržia veľmi dlho. Nanášanie make-up s nimi je úplný sen. A stále sú o niečo málo lacnejšie v porovnaní s inými podobne kvalitnými štetcami, nie sú lacné, ale tá kvalita je naozaj top.



Ja som hlavne chcela ten limitovaný Holiday Brush 2018, na fotke vyššie ten veľký, ktorý sa vypredal expresne rýchlo, takže, ak som ho chcela ostávali mi už len sety. A ja som ho veľmi chcela a vždy som chcela aj Eye Set a keďže boli Vianoce, tak som si povedala, kedy keď nie teraz. Ten Holiday štetec je úplne dokonalý, dá sa používať v zásade na všetko, ja ho najviac používam na lícenku a rozjasňovač. Už ho síce nemajú, ale majú dva podobné 24S Large Fan Brush, ten je syntetický a ešte trochu sa tomu tvarovo blíži 11 Buffing Brush.

Potom som si kúpila aj 05 Precision Detail Brush, na fotke vyššie spolu s Holiday Brush 2018, čo je vlastne ako keby ceruzka. Myslela som si, že bude super na rúž, ale tie prírodné štetiny mi na to nevyhovujú, zato je skvelý na spodnú očnú linku, alebo na nakreslenie linky na hornom viečku. Super presný štetec, zastrihnutý do dokonalej špičky, ideálny na presné nanášanie očných tieňov.



No a Eye Set to je úplna láska, predtým som už mala jeden štetec na očné tiene od Wayne Goss a ak sa radi hráte s očnými tieňmi, toto je investícia, ktorá sa naozaj vyplatí. V sete je 5 štetcov, na dokonalé nalíčenie očí. 16 Large Eye Shadow Crease Brush, prvý zľava na fotke vyššie, je môj najobľúbenejší, perfektne sedí do záhybu oka a tie tiene sa nanášajú skoro samé, dokonalý štetec. Potom mám rada aj 18 Eye Shadow Blending Brush, druhý zprava na fotke vyššie, podobný mám od neho aj s tmavými štetina, naozaj skvelý štetec, ktorým spravíte skoro všetko.

Potom sú tam ešte tri menšie štetce 19 Eye Shadow Precision Blending Brush, 20 Eye Shadow Smudging Brush a 17 Eye Shadow Crease Brush. Tieto ja nepoužívam až tak často, to sa mi naozaj musí chcieť babrať s očnými tieňmi, ale sú super. Najčastejšie používam tú 16 a 18 na jednoduché každodenné líčenie, tieto dva mi vyhovujú najviac.



Vlastne teraz, ako to píšem som si uvedomila, že ja som asi o mesiac neskôr spravila aj svoju najväčšiu investíciu, čo sa týka štetcov a kúpila som si štetec 00 Powder Brush, to je ten najväčší na púder. A juchuuuu, konečne som našla dokonalý štetec na púder, akurátna veľkosť, perfektný tvar do špičky, neskutočne jemné štetiny, naberie akurátne množstvo púdru a vďaka tvaru sa s ním dostanem aj do záhybov okolo nosa a pod oči. Ak hľadáte naozaj dobrý štetec na púder, tento je fakt top.



Ďalšie sú tieto oválne štetce od Artdeco, ktoré sú pre mňa objavom roka. Neviem, či si pamätáte, ale pár rokov dozadu, keď prišli prvýkrát takéto oválne štetce na trh, priniesla ich jedna značka, ktorú si nepamätám, neviem, či už aj neskrachovali, no ale tie štetce vyzerali super a ja som bola nadšená, ale stáli majland a zase až tak nadšená som nebola, aj keď ten koncept sa mi veľmi páčil. Tieto od Artdeco fungujú na rovnakom princípe, super husté oválne kefky, ktorými nanášate produkty krúživými pohybmi, ale stoja oveľa menej.



Majú tri veľkosti, veľký, stredný a malý štetec. Ja mám ten stredný a malý a tieto štetce sú úplne top na nanášanie make-upu. Je to niečo medzi hubkou a klasickým štetcom, ten pohyb je oveľa prirodzenejší, keďže sú to krúživé pohyby, alebo viete produkt vďaka nim aj vklepávať, ako hubkou. Sú super husté, takže make-upom až tak veľmi neplytváte.



Ten stredný používam normálne na make-up, najčastejšie nejaký v tyčinke, ako napríklad Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick a ten malý je geniálny na korektor pod oči, alebo aj inde. Super je, že na rozdiel od tých prvých, čo prišli na trh, tieto sú lacné. Rúčka je síce plastová a môže sa časom zlomiť, ale to by ste museli extrémne tlačiť. Inak ja som sa bála, že ako sa budú dať čistiť a je to úplne v pohode, skvele to ide, ak máte takúto nejakú podložku.



Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Brush som si kúpila kvôli Hourglass Vanish Seamless Finish Liquid Foundation, lebo som so žiadnym štetcom, čo som mala doma, nevedela dosiahnuť uspokojivý výsledok. Tak, že možno potrebujem ten ich špeciálny štetec, no trt, chyba je v nekompatibilite make-upu s mojou pleťou a nie štetcoch. Akože ten štetec je fajn, to zase nemôžem povedať, že by bol zlý, ale boli to vyhodené peniaze, lebo tie Artdeco sú na nanášanie make-upu oveľa lepšie. Tento od Hourglass má fajn tvar, aj je super hustý, štetiny sú syntetické, takže ideálny na make-up, len ho treba takmer po každom použití umyť, lebo sa mu zlepia štetiny a už nie je taký dobrý. Jednoducho za tie peniaze nič extra, to som si fakt radšej mohla kúpiť ďalší od Wayne Goss.



No a posledný je Retractable Bronzer Brush od Lilah B, čo je prírodná značka make-upu, ktorú som si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Tento štetec na bronzer som dostala zadarmo k nákupu, inak je to tiež dosť drahý špás. Ale, musím uznať, že je to super praktický štetec, tým, že je taký skladací a na ich bronzer je naozaj ideálny. Tak akurát veľký, fajn zastrihnutý do špičky, elegantný obal. Štetiny sú syntetické a z nejakého, pre mňa záhadného dôvodu, si prírodný make-up lepšie rozumie so syntetickými štetinami.



No a to by boli všetky moje štetcové nákupy za posledný rok, linky, kde ich kúpite sú priamo vložené v texte. Najväčší objav sú pre mňa tie Artdeco štetce, sú naozaj skvelé, make-up s nimi nanesiete rýchlo a bezchybne. No a samozrejme Wayne Goss je investícia na dlhé roky, ktorá sa naozaj vyplatí.





#make-up #stetce #Wayne-Goss #ArtDeco #Lilah-B #Hourglass

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com