Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion

10.08.2017 08:00


Na dovolenke, ešte v júni, sa mi celkom podarilo opáliť, aj keď som sa o to vôbec nesnažila a takéto prirodzené opálenie je asi najkrajšie. Nebolo to nič videteľné, pre zvyšok sveta som bola stále tá bleduľa, ale v skutočnosti som bola asi o odtieň alebo dva tmavšia a to dokonca aj na nohách, ktoré mávam úplne tvarohovo biele. Vyzeralo to super a tak veľmi sa mi to v davnom momente páčilo, že som sa rozhodla to podporiť a v takomto záchvate bronzovej pokožky som si objednala dva samoopaľovacie prípravky od Vite Liberata.

Vita Liberata je značka, na ktorú som pozerala už dlhšie, ale keďže sa veľmi so samoopaľovacími prípravkami nekamarátim, tak ma zase až tak nelákalo čokoľvek skúšať. Ale vedela som, že je to jedna z top značiek, čo sa týka samoopaľovacíh prípravkov, luxusná starostlivosť, s ktorou je veľa ľudí nadmieru spokojných, ale tiež je aj celkom drahá. Vlastne som už od nich vyskúšala Body Blur, čo je telový make-up a je geniálny, ale nie je to ich úplne typický produkt, teraz som chcela vyslovene samoopaľovací prípravok, ktorý spraví jemné opálenie , ktoré vydrží. Vybrala som si nakoniec dva, nevedela som sa rozhudnúť a sú celkom iné, tak ich aspoň môžem poravnať. Prvý bol Ten Minute Tan, ktorý ešte testujem, lebo sa mi to zdalo jednoduché a nebolo to až také drahé ako pHenomenal a potom Fabulous Self Tanning Gradual Lotion, pretože to bolo fakt lacné a malo to nesmierne nadšané recenzie.



A ako prvé som vyskúšala Fabolous. Ako vždy, keď mám na vyskúšanie niečo nové, tak som veľmi nerozmýšľala a natrela som sa večer pred odletom do Bratislavy, takže ak by to zle dopadlo, čo pri mne doteraz samoopaľovanie nedopadlo nikdy veľmi dobre, tak chodím flakatá v 30 stupňových horúčavách, že som to úplne nedomyslela mi docvaklo až keď som sa ráno zobudila a s hrôzou som si išla kontrolovať končatiny, či som fľakatá alebo oranžová. No proste ako vždy mala som skvelý nápad, naštastie je Faboulous naozaj úžasný a ten názov to perfektne vystihuje. Žiadna katastrofa sa nekonala.

Fabulous Self Tanning Gradual Lotion je bezfarebný, teda biely gél, pre to som sa aj najprv bála, lebo vlastne vôbec nevidíte, kde ste si ho natreli. Veľmi ľahko sa rozotiera, skúšala som to aj s tou ich špeciálnou rukavicou, ale lepšie sa mi to nanáša bez nej a menej tak aj plytvám produktom. Jednoducho si natriete celkom malé množstvo a vo veľkých krúživých pohyboch rozotriete. Samozrejme si musíte dať pozor, či ste sa natreli naozaj všsáde a všetko dobre rozotreli, ale keďže som to zvládla aj ja, tak je to celkom ľahké. Textúra je úplne úžasná v momente sa vpije a zaschne, neprenáša sa na oblečenie, takže sa môžete hneď obliecť, ja som radšej počkala asi 10 minút, ale naozaj sa to neprenáša. Dokonca som spala v nočnej košeli a biele obliečky ostali úplne nedotknuté.

Fabulous Self Tanning Gradual Lotion by ste mali nechať pôsobiť 4 až 8 hodín, predtým ako sa osprchujete/umyjete takže cez noc je to úplne ideálne. Ja som sa ráno zobudila s dokonalým, jemným a veľmi prirodzeným opálením, naozaj takým akoby som sa prirodzene opálila. To jedno natretie je pre mňa úplne postačajúce a vydrží mi to asi 5 dní. Keď som sa natrela dvakrát po sebe - jeden večer som si dala pauzu, tak to bolo na mne už dosť výrazné opálenie, ale to preto, že som taká bledá, inak to stále vyzeralo super, len bolo intezívnejšie a vydržalo asi o dva dni dlhšie. Podarilo sa mi spraviť aj pár fľakov, ale nič výrazné, čo by ste si hneď všimli, raz na členku a raz na zápästí a po dni sa to aj tak stratilo. Na fotke úplne vľavo bez opálenie, v strede jedno nanesenie, vpravo dve nanesenia.

Toto mlieko vám vydrží naozaj dlho, lebo ho na jedno použitie stačí veľmi málo. Navyše je to organický produkt, ak sa nechcete natierať chémiou, navyše je aj skvele hydratačné, takže sa o pokožku aj stará. Dokonca by som povedala, že super hydratačné ako nejaké naozaj dobré klasické hydratačné mlieko. Ja som ani nečakala, že bude až tak veľmi hydratačné, ale obsahuje naozaj skvelé ingrediencie ako aloe vera, bambucké maslo a marulový olej. Vita Liberata má patentovanú technológiu, vďaka ktorej ich samoopaľovacie prípravky nesmrdia keksovo, poznáte ten smrad. Konkrétne toto pri nanášaní nesmrdí vôbec, dokonca to vonia, ale počase sa rozvinie veľmi jemný keksový smrad, ale keďže to znesiem ja super citlivá na pachy, tak je to naozaj znesiteľné a musíte si vlastne úplne pričuchnúť k pokožke, aby ste to cítili, jedno osprchovanie a je to preč. Okrem tela môžete Fabulous Self Tanning Gradual Lotion používať aj na tvár, ja som to neskúšala, ale na telo funguje skvele, tak predpokladám, že aj na tvár.

Nie žeby som sa teraz v lete nonstop natierala, ale je príjemné, keď je teplo, že si môžem obliecť sukňu, bez toho aby moje nohy svietili ako vápno, stále síce svietia, ale majú taký pekný lesk a zdravšiu farbu a navyše takéto jemné opálanie skvele schová jemné nedokonalosti ako jazvičky, žilky, strie a tiež to maskuje ceulitídu. Skvele to funguje na takú bledú pleť ako mám ja, ale rovnako skvele to bude fungovať na tmavšiu a pleť a tiež vám to zvýrazní a predĺži prirodzené opálanie.Myslím, že Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion je pre mňa dokonalý samoopaľovací prípravok a som úplne nadšená, konečne mám aj v lete pekné jemné opálenie, bez toho, že by som sa musela niekde vypeka, pretože na to aby som sa ja takto opálila by som sa musela týždeň pomerne intezívne niekde škavariť a takto je to rýchlo, ľahko a bez škodlivých účinkov slnka. Takže ak ste rovnako bledý typ ako ja, určite odporúčam vyskúšať, veľmi jednoduché, príjemné a účinné. Kúpite na feelunique.com, beautybay.com alebo lookfantastic.com.



#telo #samoopalovak #telove-mlieko #Vita-Liberata #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com