Pestle&Mortar Nimbu starostlivosť o telo

16.02.2023 08:00


Ak máte radi Pestle&Mortar na svoju tvár, tak vás určite poteší, že majú luxusnú radu starostlivosti o telo, ktorá je rovnako nadupaná skvelými ingredienciami ako pleťová starostlivosť.



Nimbu vôňa je veľmi špecifická, všetky inak voňajú rovnako. Je to citrusová veľmi jemná vôňa, ktorá je celkom relaxačná, teda aspoň pre mňa. Nie je silná a ani sa nejak extrémne nedrží na pokožke. Všetky Nimbu produkty obsahujú komplex ceramidov pre výživu, hydratáciu a regeneráciu pokožky, tento komplex je základný pilier Nimbu radu a vždy je doplnený ďalšími ingredienciami podľa typu produktu.



Nimbu Body Cleanser je sprchový gél bez SLS, takže nie je extrémne penivý, pokožku jemne čistí, nevysušuje a stará sa o ňu. Má ľahkú hustejšiu gélovú konzistenciu a stačí ho trochu. Okrem komplexu ceramidov obsahuje mandľový a avokádový olej pre výživu a hydratáciu pokožky, ale tiež regeneráciu a redukciu zápalu. Tiež obsahuje výťažok z bazového kvetu, ktorý pomáha redukovať póry a vyhládzať a zjemňovať pokožku. Objem je 250 ml.



Nimbu Body Lotion je telové mlieko s ľahkou konzitenciou, ktorá nezanecháva mastný film, ale zároveň je dostatočne výživné a hydratačné. Zase okrem komplexu ceramidov obsahuje mandľový olej, ktorý pokožku vyživuje. Potom je tam vegánsky cholesterol, ktorý posilňuje kožnú bariéru a napomáha regenerácii. Tiež ešte obsahuje niacinamide a kurkumový extrakt na rozjasnenie pokožky. Objem je 250 ml.



Nimbu Body Butter je telové maslo s naozaj hutnou intezívnou konzistencou, ale nie je mastné a ani nezanecháva tažký film na pokožke, len je o dosť hutnejšie ako telové mlieko. Okrem komplexu ceramidov obsahuje bambucké maslo, ktoré intenzívne vyživuje vysušenú popraskanú pokožku. Ďalej je tam avokádový olej pre výživu a kurkumový extrakt na oživenie, rozjasnie a vyhladenie pokožky. Objem je 200 gramov.




Nimbu Body Scrub je telový peeling s takou ľahkou gélovou konzistenciu, skoro ako hustejší sprchový gél, alebo sprchové želé a trochu cukru pre peelingovú akciu. Akože popravde toho cukru som čakala viac, ale zase je taký jemný, že ho môžete používať denne. Tá konzistencia je celkom haluz, lebo po kontakte s vodou sa mení na mlieko, čo je veľmi príjemné. Okrem komplexu ceramidov a cukru obsahuje ešte hroznový olej, ktorý hydratuje a zlepšuje elasticitu pokožky. A ešte je tam slnečnicový olej na hydratáciu a upokojenie pokožky. Objem je 200 gramov.




Obaly sú plastové, ľahko recyklovateľné, na čom si dáva Pestle&Mortar záležať. Fľašky majú dobré pumpičky, ktoré sa dajú zamykať. Mlieko a sprchový gél kúpite aj v peknom darčekovom sete. Všetky Nimbu produkty treba spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia. Zároveň sú všetky vegánske a cruelty free.

Ja osobne preferujem Essentials od Pestle&Mortar, ale to je aj preto, že úplne najradšej mám nevoňavú starostlivosť o telo, plus Essentials je univerzálna pre celú rodinu, používam ju aj na šéfa. Ale, ak si chcete dopriať, máte radi jemne voňavé produkty, tak všetky Nimbu produkty sú skvelé a stoja za vyskúšanie. Nimbu kúpite priamo na pestleandmortar.com alebo aj na cloud10beauty.com - tu majú teraz sety v zľave, niche-beauty.com, feelunique.com.

Teraz majú inak celý február akciu, že ku každej objednávke na pestle dostate Nimbu telové maslo zdarma.




#telo #PestleandMortar #telove-mlieko #telove-maslo #telovy-peeling #srpchovy-gel

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com