Dvaja verný pomocníci k dokonalým riasam

08.11.2016 08:00


Tieto dve pomôcky používam denne, ale takmer vôbec ich nespomínam. Pritom si bez nich neviem predstavit líčenie a beriem si ich vždy so sebou, aj keď cestujem. Moje mihálnice by bez nich ani zďaleka nevyzerali tak dobre. Žiadna maskara ich nevytočí tak ako kliešte, aj keď musím priznať, že už dlhšie uvažujem nad tým, že si dám spraviť trvalú na mihálnice. Ani nie tak preto, že by mi nestačilo vytočenie s kliešťami, ale skôr zo zvedavosti. No a to druhé čudo je skvelá pomôcka pre všetkých, ktorých majú obe ruky ľavé ako ja.

Kliešte na minálnice používam roky, toto sú moje tretie myslím, možno štvrté. Kliešte sú investícia na roky a ja som ich vystriedala zbytočne veľa preto, že pri každom sťahovaní som stratila prístup k náhradným gumičkám. Pri poslednom sťahovaní som si preto kúpila Tweezerman kliešte, ktoré sú snáď dostupné všade. Rovno k nim boli pribalené tuším aj dve náhradné gumičky, ak keď netuším, kde ich mám teraz. Predtým som si vždy kupovala kliešte len v drogérii, síce boli o polovicu lacnejšie, ale musím povedať, že tieto od Tweezerman sú naozaj kvalitnejšie.

Viem, že veľa ľudí sa kliešťov na mihálnice bojí a majú k nim odpor, ale fakt je, že skôr si ublížite, a teda ja som si pár krát naozaj ublížila, kefkou od maskary. Na kliešťoch nie je naozaj nič nebezpečné, nemajú žiadne ostré hrany. Je takmer nemožné si nimi pricviknúť viečko alebo niečo podobné. Prvé pokusy sú síce naozaj zvláštne, ale je to len zvyk. Ak vám príroda nenadelila prirodzene vytočené mihálnice, tak kliešte stoja za vyskúšanie. Stačí skúsiť nejaké lacné na začiatok, ale keď ste užívateľom kliešťov na mihálnice, tak sa do nich naozaj oplatí investovať, je to skutočne na dlhú dobu.


Druhý neoceniteľný pomocník pre mňa je táto ochrana na nášanie maskary. Táto pomôcka, narozdiel od kliešťov na mihánice, je pre mňa celkom novinka. Dostala som ju minulý rok na Vianoce (ďakujem Veronika) a bol to jeden z najlepších darčekov. Ak ste rovnako krepí pri nanášaní maskary ako, tak táto vecička je úplne úžasná. Ja som zvykla mať maskaru všade, pod obočím, na linke pri mihálniciach, proste všade (ukážka v tomto videu Ako som sa líčila na strednej škole). To je aj dôvod, prečo si najprv nanášam maskaru až potom očné tiene, aj keď tým niekedy mihálnice zaprášim, ale inak by to bola oveľa väčšia katastrofa. Ale teraz to vôbec nemusím riešiť, pretože táto krytka dokonale sadne na viečko a zabráni akémukoľvek naneseniu maskary mimo mihálníc. Dá sa použiť na horné aj dolné riasy. Dokonca, keď chcete naozaj dokonale nanesenú maskaru úplne od korienkov, tak si viete týmto celé viečko nadvihnúť a pridržať. Táto sranda je celá z gumy a ľahko sa čistí hocijakým odličovačom na oči. Ten chvostík, ktorý chráni viečko, je celkom ohybný, takže sa prispôsobí tvaru vášho viečka a na dotyk je príjemný. Vyzerá to dosť haluzne, ale naozaj to funguje a nestojí to ani veľa. Kúpite napríklad v Profimed.



#make-up #Tweezerman

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com