Tweezerman Mascara Protector

20.02.2016 20:00


Táto malá vecička zmenila môj život, odjakživa som mala pocit, že niečo nie je so mnou v poriadku. Nikdy som si nevedela naniesť maskaru bez toho, aby bola všade na viečku, preto to robím aj naopak, ako by sa malo, najprv maskara potom tiene, čím si často zaprášim mihálnice tieňmi. No proste celé zle, a stále som nevedela prísť na to, čo robím zle.

Asi je to tvarom viečka, ale to som pochopila až, keď som dostala na Vianoce tento úžasný darček (ďakujem Veronika), dovtedy som si myslela, že mám obe ruky ľavé. Ochrana na nanášanie maskary, alebo ako by som to nazvala. Kúsok silikónu v perfektnom tvare na ochranu viečka, respektíve mihálníc. Ja toto používam hlavne na horné mihálnice, spodné zvládam aj bez ochrany.

Na ľavé viečko som použila Mascara protector a na pravé nie. Predtým obe viečka vyzerali tak ako to pravé s kopou šmúh, niekedy aj horšie.

Odkedy som túto vec (stále neviem ako to volať) dostala používam ju vždy a denne. Znie to možno ako blbosť, ale ak máte podobný problém ako ja, toto vám zmení život. Kúpite tu alebo priamo v Profimed.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#make-up #Tweezerman

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com