Tata Harper Regenerating Cleanser

19.12.2019 08:00


Toto je ďalší z malých pokladov z minuloročného adventného kalendára, ktorému som sa veľmi potešila. O Tata Harper pravidelne básni Caroline Hirons, je to luxusná prírodná kozmetika a priznám sa, že zatiaľ mám z toho, čo som vyskúšala skôr zmiešané pocity. Niečo sa mi naozaj páčilo, ako napríklad čistiaci olej a pri niektorých produktoch som už zo vzorky definitívne vedela, že toto nie. Tento čistiaci produkt, nie je to úplne gél, ani krém a ani peeling, tak trochu má niečo zo všetkých troch, je taký, že hmm, nie je to zlé, ale ani z toho nepadám na zadok.



Regenerating Cleanser je vraj najpredávanejší čistiaci produkt od Tata Harper, preto asi aj bol v tom kalendári, aj keď teda len v malom 50 ml balení. Čo ma v prvom momente prekvapilo najviac, je fakt, že sú v ňom zrniečka z pomletých jadier marhúľ. Ono je to vlastne prášok z tých jadierok, takže tie zrniečka sú celkom jemné, dokonca by som povedala, že super jemné, ale aj tak, až na pár výnimiek, nie som fanúšikom takýchto zrniečok.

Zloženie je inak 100% prírodné a z 80% organické. Okrem peelingových čiastočiek obsahuje aj prírodnú formu BHA kyseliny z vŕby, ktorá čistí póry a pomáha zmierniť čierne bodky. Potom je tam hydratačné a upokojujúce aloe vera. Ďalšia čistiaca zložka je ružový íl, ktorý pomáha tiež čistiť póry. Zvláčnenie a hydratáciu zabezpečuje slnečnicový olej, olivový olej a sorbitan olivate, čo je zlúčenina olivového oleja a mastných kyselín. A potom je tam množstvo rastlinných výťažkov, niektoré z nich fermentované, ako napríklad výťažok z granátového jablka, arniky horskej, nechtíku a túžobníka. To zloženie by malo jemne odstraňovať udumreté bunky, uvoľnovať upchaté póry, pleť rozjasňovať a zároveň sa o ňu starať a nevysušovať ju. Pleť síce čistí a nevysušuje, ale nejaký extra super efekt na póry som si u seba nevšimla.



Na to, že je to prírodná kozmetika, tak to nie je extrémne voňavé, niektoré Tata Harper produkty voňajú naozaj intenzívne, Regenerating Cleanser vonia len veľmi jemne citrusovo. Môžu za to esenciálne oleje, ktoré v ňom sú. Má takú ľahkú a jemnú krémovú konzistenciu, keď si odmyslíte tie zrniečka, na pleti sa ľahko a príjemne rozotiera. Používanie je jednoduché, naniesť na suchú pleť, premasírovať, pridať trochu vlažnej vody a postupne zmyť, ide ľahko dolu aj vodou, nepotrebujete uteráčik. Vhodný je hlavne na čistenie, teda na druhé čistenie alebo na ráno, odličovanie so zrniečkami nie je najlepší nápad.



Používať ho môžu všetky typy pleti, okrem extra citlivej na prírodné zložky a fyzický peeling, dokonca aj mojej suchej sa celkom páči pomerne často, normálne jej takéto exfoliačné produkty skôr vadia. Ak máte skôr citlivejšiu pleť, tak tento cleanser nie je vhodný na každodenné používanie, kvôli tým peelingovým čiastočkám. Ja mám to malé 50 ml balenie, ktoré je v plastovej tube, celkom fajn na cestovanie, ale nie je na ňom napísané dokedy ho treba spotrebovať, predpokladám, že je to 6 alebo 12 mesiacov, keďže je to prírodná kozmetika. Veľké 125 ml balenie by malo byť v sklenenej fľaši s pumpičkou.

Celkovo je Regenerating Cleanser celkom príjemný produkt, ale neuchvátil ma natoľko, že by som naňho chcela minúť peniaze a znovu si ho kúpiť. Ale na základe vzorky by som určite celkom rada vyskúšala Tata Harper odličovací olej. Ak však máte radi luxusnú prírodnú kozmetiku a exfoliačné čistiace gély, tak toto je veľmi fajn produkt, inak sú to skôr vyhodené peniaze. Tata Harper Regenerating Cleanser kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk, niche-beauty.com, naturisimo.com.






#plet #cistenie-pleti #cistiaci-gel #peeling #Tata-Harper

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com