Sweed Lashes Lash Lift Mascara

07.02.2023 08:00


Dnes len taká rýchlovka, lebo ma zas prekvapil škôlkarsky soplík :( Takže, čo sľubuje Sweed Lashes Lash Lift Mascara? Špeciálny hrebienok, ktorý nanáša maskaru od korienkov pre redlžijúci a vytočený efekt. Ľahká, flexibilná a formulácia, ktorá sa dá donekonečna vrstviť (hmm, naozja do nekonečna? :D) zanechá vaše riasy lesklé a udrží vytočenie celý deň. Ľahko sa zmýva. Maskara sa nedrolí, neopadáva, neotláča sa. Obsahuje vitamín B5 - pathenol pre výživu mihálníc. Inovatívny hrebienok nanáša farbu tak, že vytvorí akokeby linku pri koreienoch, dosť blbo sa mi prekladala táto veta, ale chápeme sa? :D Je water resitent nie waterproof, takže vydrží trochu vody a plaču.



Objem: 3 z 5

Dĺžka: 5 z 5

Vytočenie: 4 z 5



Farba: čierna, ale majú aj hnedú.

Trvácnosť: takmer sa neotláča, nie je to úplne dokonalá tubing technológia, ale to otláčanie je minimálne a aj to až po celom dni.

Kefka: Tenký plastový hrebienok s pomerne riedkymi zubami, veľmi dobre sa s ním pracuje.




Celkový dojem: Táto maskara ma nesmierne milo prekvapila, minimálne sa otláča, ľahko sa odličuje, v zásade mi stačí voda a potom bežný odličovač - gél, mlieko... a má super predlžujúci efekt. Ja veľmi oceňujem aj ten hrebienok. Absolútny bonus, majú ju aj v hnedej, čo určite musím vyskúšať. Ak hľadáte prirodzenú maskaru, ktorá ale super predlžuje a drží, táto stojíza vyskúšanie. Majú inak aj sérum na mihalnice a to sa tiež chystám vyskúšať :D Ja som si od videa dole, čo je už vlastne pár rokov, nekúpila veľmi inú maskaru, lebo spomínané dve mi naozaj vyhovujú, ale túto určite zaradím do pravidelnej rotácie. Sweed Lashes Lash Lift Mascara kúpite napríklad na cultbeauty.com, niche-beauy.com, lookfantastic.com a SpaceNK.com.








#make-up #maskara #tubing-maskara #Sweed-Lashes

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com