Pupa I'm Matt Lip Fluid

28.04.2016 08:00


Toto je jasný dôkaz, že mňa by nemali púštať samú do obchodov, lebo to potom dopadne takto. Pupa I'm Matt Lip Fluid som neodolala, lebo sú matné, mali zľavu na Eva Hriešne nákupy a skvelý výber farieb, preto som skončila s tromi, hups. Tak nejak som automaticky čakala, že keď sú matné, budú aj dlhotrvácne, ale nie sú. Aspoň mám poučenie, že mám lepšie čítať obaly, aj keď toto bolo asi spôsobené nákupnou horúčkou. Poučenie číslo dva, nenakupovať v nákupnej horúčke, hehe, akoby to aj šlo. Zo začiatku sa mi zdalo, že Pupa I'm Matt Lip Fluid sa otiera a zotiera takmer hneď, ale potom som si prečítala na ich stránke, že treba naniesť len veľmi tenkú vrstvu. A to skutočne pomáha, farba tak lepšie priľne k perám, ale aj tak to nie je dlhotrvácne. Takže ak hľadáte dlhotrvácny rúž, tento pre vás nie je. Vlastne po jedle z tohto rúžu ostane už len kontúrka, čo až tak veľmi nevadí pri neutrálnych farbách, ale pri tých výraznejších je to dosť zlé. V príde Pupa I'm Matt Lip Fluid to nevyzerá ani ako super cool ombré pery, keď začne farba zliezať, ako v prípade niektorých iných rúžov. A s tým červeným sa mi stalo, že som si ho nechtiac rozotrela až po nos a ani som o tom nevedela, takže lepšie ostať pri nenápadnejších farbách.

A teraz k pozitívam - Pupa I'm Matt Lip Fluid má skvelú cenu 9,9 eur, výber veľmi krásnych farieb od nudes, cez ružové, až po červené, studené aj teplé odtiene. Textúra je príjemná, takmer vôbec nevysušuje pery. Rúž má aplikátor, ktorý je fajn tvarovaný, len treba z neho pred nanášaním otrieť prebytočnú farbu, ale inak sa s ním rúž nanáša ľahko. Ja mám odtiene 010 - studená nude do ružova (prvá fotka), 090 výraznejšia ružová, ale nie veľmi (druhá fotka) a 092 - červená šmrcnutá ružovou (tretia fotka). Tie farby sú podľa mňa naozaj krásne, škoda len, že tak málo vydržia.

Ak Vám nevadí nutné opakované nanášanie rúžu, pretože teno rúž nemizne takým tým nenápadným spôsobom, že teraz sa nenápadne vyparím a nikto si nevšimne, že som tu bol, tak Pupa Pupa I'm Matt Lip Fluid je fajn a určite si nájdete odtieň, ktorý vás zaujme. Ale ak hľadáte dlhotrvácny rúž tomuto sa radšej vyhnite.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#make-up #ruz #Pupa

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com