Pupa Eyebrow Plumping Gel

11.05.2016 08:00


Ja som stále úplne nepochopila ten trend s obočím. OK Cara sa tak narodila, ale tie prehnane vymaľované obočia, keď už z 10 metrov vidno, že to nie je prirodzené sa mi vôbec nepáčia. Jasné obočiu treba v niektorých prípadoch pomôcť, ale stráviť niekoľko minút nad vymaľovaním obočia to sa mne naozaj nechce, som proste lenivá. A navyše dávam prednosť tomu, aby nikto, naozaj nikto nespoznal, že mám namaľované obočie. Existuje však rýchle a efektné riešenie - Pupa Eyebrow Plumping Gel dodá obočiu farbu a objem pár ťahmi kefky. Zároveň tento gél obočie zafixuje, takže ostane pekne namieste celý deň.

Na prvej fotke mám pravé obočie upravené Pupa Eyebrow Plumping Gel, ten rozdiel je celkom výrazný. Vyzerá to akoby som dvíhala pravé obočie, ale pritom je len upravené a zvýraznené. Na druhej fotke upravená aj ľavé obočie.

Gél je dostupný v troch odtieňoch, ja mám ten najsvetlejší - odtieň 001. Obočie je po použití gélu naozaj plnšie a pekne prirodzene zafarbené. Gél drží pekne celý deň, vôbec sa nedrolí ani neopadáva. Na nanášanie má skvelú mini kefku, čo je pri obočí veľmi dôležité, lebo inak sa farba naniese všade naokolo. Pupa Eyebrow Plumping Gel stojí len 7,9 eur, čo je napríklad oproti Benefit Gimme Brow za 25 eur perfektná cena za skvelý produkt. Ak máte občas chuť na výraznejšie obočie s týmto gélom je to naozaj jednoduché.



#make-up #Pupa #obocie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com