Pixi Nourishing Cleansing Balm

27.12.2015 21:13


Čistiace a odličovacie balzamy sa stali mojím must have, odkedy som použila prvý. Z otravnej činnosti, akou odličovanie je, urobia príjemný rituál a odlíčia pleť naozaj dokonale. Mojím stále naj je Emma Hardie, ale Pixi jej celkom pekne šliape na päty, hlavne, keď vezmem do úvahy cenu.



Balzam je biely, tuhší, voskovotý, pri aplikácii sa rozpustí na jemný olej, ktorý sa ľahko vmasíruje do pleti a rozpustí makeup. Vôňa je jemná, trochu sladká, ale nie je to nič výrazné. Kľúčové ingrediencie sú mandlový olej, bambucké maslo a vitamín E, spolu majú pleť zanechať čistú, vyživenú a hydratovanú. Jemná vôňa je veľmi vhodná na večer, keďže celkom upokojuje. Stačí ho troška, asi veľkosti oriešku. Pleť zanechá krásne čistú a dokonale hydratovanú. Skvele rozpustí aj očný makeup a vôbec nedráždi oči.

Pixi Nourishing Cleansing Balm je jednoduchý a účinný čistiaci balzam, ktorý nezaťaží vašu peňaženku - stojí 18 libier za 90 ml, čo je v prepočte cca 24,80 eur. Kúpite napríklad na beautybay.com, dá sa kúpiť aj inde, ale s touto stránkou som naposledy mala veľmi dobrú skúsenosť.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#plet #cistiaci-balzam #odlicovanie #cistenie-pleti #Pixi

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com