Pestle&Mortar Essentials The Facial Cleanser

27.07.2023 08:00


Rodina Pestle&Mortar Essentials sa ďalej rozrastá a je to úplne úžasné. Ak si pamätáte môj rozhovor so Sonia Deasy, tak už vtedy spomínala, že niečo takéto chystajú a je to tu :D K skvelému Essentials krému pribudol čistiaci gél vhodný pre naozaj citlivú pleť s minimalistickým zložením.



Hlavná ingrediencia je glycerín, čo je prirodzený humektant, ktorý pomáha pleť hydratovať. Zvyšok sú len jemné čistiace látky, gél je nepenivý a hydratačný zároveň naozaj dobre čistí aj odličuje a k pleti je nesmierne šetrný.

To mám overené dosť nepríjemnou epizódou, v júni som dostala nejakú reakciu. Pravdepodobne kombinácia nového produkty a slnka a jedno ráno som sa zobudila s veľmi podráždenou, začervenanou a niektorých miestach až bolestivou pleťou a tento gél ma cez tých pár dní, ktoré boli fakt katastrofálne perfektne preniesol. Pleť jemne čistil, ale nedráždil, podľa Pestle&Mortar je vhodných aj pre ľudí s rosaceou.



Konzistenciou je to taký hustejší gél, ktorý sa po kontakte s vodou premení na mlieko (dobre to vidno v tomto reels) a ide úplne ľahko zmyť vodou. Zanechá trošku jemný hydratačný film, ak ho však dáte dole uteráčikom tak ho nezanechá. Gél je bez parfumácie a vonia doslova nijako.




Obal je veľmi praktická tuba, z ktorej sa gél veľmi dobre vytláča s objem 100ml. Spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia. Používanie je jednoduché ľubovoľné množstvo nanesiete na tvár a premasírujete, môžete na suchú aj vlhkú pleť. Potom buď pridáte vodu a premeníte ho na mlieko, ktoré ide zmyť, alebo zotriete uteráčikom namočeným v teplej vode. Môžete ho používať ráno aj večer, na odlíčenie aj druhé čistenie, je naozaj univerzálny.

Za mňa naozaj skvelý základný čistiaci gél vhodný absolútne pre všetkých, ktorý mi v jednom momente doslova zachránil ksicht a beriem si ho na dovolenku, myslím, že to hovorí za všetko. V kombinácii s Essentials Face Cream je to perfektná základná rutina, ktorú stačí doplniť o SPF. Inak zajtra mám pre vás super akciu na Pestle&Mortar, tak sledujte Instagram. Essentials The Facial Cleanser kúpite na pestleandmortar.com a cloud10beauty.com.




#plet #cistiaci-gel #PestleandMortar #cistenie-pleti #odlicenie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com