Pestle&Mortar Balance

13.09.2018 08:00


Pestle&Mortar Balance Spritz som spomínala viac krát vo videách cez leto a keďže sa blížim ku dnu, je čas na recenziu. To, že Pestle&Mortar prišli cez leto s novým produktom, bolo nesmierne príjemné prekvapenie, čo dúfam neznamená, že tradične na jeseň nebude uvedenie nového produktu, lebo ja sa neviem dočkať ďalšieho prírastku. Ale teda vzhľadom na tie horúčavy, čo boli, sa nesmierne trafili a mojej pleti Balance veľmi pomohol prečkať ich v relatívnej pohode.



Pestle&Mortar má vždy veľmi trefné a výstižné názvy a inak to nie je ani s Balance. Keď som o ňom rozprávala v poslednom videu o obľúbených produktoch a pokúšala som opísať, čo pre moju pleť robí, čo vôbec nie je ľahké v prípade takýchto pleťových hmiel, tak zo mňa vyliezlo, že vďaka tejto hmle alebo teda spreju je moja pleť v rovnováhe, proste v pohode, oddýchnutá, hydratovaná a spokojná, jednoducho balans a v tom momente sa mi asi normálne že rozviestila žiarovka nad hlavou, že veď jasné, Balance.



Hlavná zložka Balance je írske morské magnézium, v poslednej dobe sa akoby roztrhlo vrece s kozmetikou s minerálmi, takže ja som si toho viac načítala a magnézium je skutočne nesmierne prospešné pleť. Teda nielen pre pleť, nedostatok magnézia s vami vie celkom slušne zamávať a odporúča sa užívať na rôzne problémy vnútorne. To už ste určite počuli a určite ste niekedy vypili pohár vody so šumivým magnéziom, ale nesmierne prospešné je, aj keď ho naniesete na pleť a dokonca sa cez pokožku oveľa lepšie vstrebáva a využije, ako keď ho zjete alebo vypijete. A prečo je dobré magnézium pre pleť?

Magnézium je silne proti zápalové a pomáha tak s akné a aj inými kožnými problémami.

Magnézium zlepšuje ochrannú funkciu pleti a tým zlepšuje hydratáciu pleti a zabraňuje vzniku suchej a šupinkatej pleti.

Magnézium je upokojujúce a hojivé a vďaka tomu pomáha napríklad zlepšovať rosaceu.

Magnézium chráni pleť proti voľným radikálmi regulovaním bunkových procesov a vďaka tomu zabraňuje vzniku predčasných vrások.

Magnézium podporuje mladšie a rozjasnene vyzerajúcu pleť vďaka tomu, že udržiava elasticitu pokožky.

Magnézium tiež stabilizuje hormonálnu nerovnováhu a znižuje hladinu kortizolu.

Okrem magnézia, ktoré je bio a vyťažené z morskej vody okolo Írska, Balance ešte obsahuje amino kyseliny a rôzne výťažky z bylín ako výťažok z koreňa horca, výťažok z koreňa rozchodnice ružovej, pestrec mariánsky, výťažok z mandarínky, výťažok z rooibosu, ale aj super hydratačné aloe vera, tiež obsahuje kyselinu askorbovú, čo je vlastne vitamín C. To zloženie je naozaj veľmi komplexné, nie je to ako pri iných pleťových hmlách, že ružová voda, trochu oleja, nejaký výťažok a hotovo. Napriek tomu, že toto je len hmla a pôsobí to ako obyčajná voda, tak Balance dokáže vďaka svojmu zloženiu naozaj veľa.



Balance je teda pleťová hmla, takže ju vlastne môžete používať ako vás napadne a ako vám vyhovuje. Či už pri vrstvení starostlivosti o pleť, aby sa lepšie vpila, cez deň na osvieženie, extra hydratáciu a uvoľnenie, alebo pred nanesením make-up pre extra hydratáciu, s pleťovou hmlou to proste veľmi neviete pokaziť a ani veľmi prehnať, alebo si ublížiť. A Balance je naozaj skvelý na osvieženie, má takú čistú vôňu, ani nie tak vôňu kozmetiky, ale proste tak nejak čistú ako čistý vzduch alebo také niečo, ale vlastne tam nie je cítiť nič a to je aj preto, že je bez parfumácie, vôbec sa nesnažili ju spraviť super voňavú, takže ak mávate problémy s parfumovanými produktmi, Balance vám nebude robiť problém.

Zo všetkých takýchto produktov, čo som vyskúšala je najviac chladivá a osviežujúca a je to nesmierne príjemné. Okrem osvieženia, pleť aj hydratuje, odstraňuje stres, znižuje znečistenie z prostredia, bojuje proti známkam starnutia, regeneruje, upokojuje a pomáha dostať do rovnováhy mastnú pleť. Inak toto by bola moja top voľba, ak máte mastnú pleť, lebo toto zloženie je úplne ideálne a naozaj pomáha s reguláciou tvorby kožného mazu. Balance je však vhodný a prospešný pre každý typ pleti.

Balance je v sklenenej flaši a má 80 ml, takže nie je úplne ideálny na vláčanie so sebou, skôr ho mať buď doma v kúpeľni alebo v práci, respektíve tam, kde trávite väčšinu dňa, hlavne, ak je to klimatizovaný priestor, ktorý doslova vysáva hydratáciu z pleti, tak by som si ho určite vzala tam. Inak pumpička, respektíve rozprašovač je super, čo je pri pleťových hmlách nesmierne dôležité, strieka tak akurát a zasiahne takmer celú tvár.

Pestle&Mortar Balance je skvelá pleťová hmla, ktorú som si nesmierne obľúbila a minula ju celkom rýchlo, lebo je naozaj výborná a veľmi pomáha dostať pleť do rovnováhy a upokojiť ju, ale tiež hydratuje a osviežuje. Ako vždy nesmierne vydarený produkt od Pestle&Mortar, ktorý perfektne doplnil ich existujúce produkty a ku ktorému sa určite pravidelne budem vracať. Balance kúpite priamo na Pestle&Mortar. Ak by ste chceli vedieť viac o Pestle&Mortar, tu je o nich video, recenzie na ostatné ich produkty nájdete tu a to ako funguje nakupovanie z ich stránky je popísané tu.






#plet #PestleandMortar #pletova-hmla

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com