Oskia Citylife Facial Mist

12.09.2023 08:00


Oskia je jedna z mojich najobľúbenejších značiek, tonery a hmly však majú drahé a ani ich nemajú veľa. Donedávna vlastne len dva, ten ružový milujem a bolo len otázkou času, kedy vyskúšam Citylife Facial Mist. A ten čas prišiel minulé leto, keďže v lete si zvyknem dopriať naozaj extra hmlu, lebo pleť to potrebuje. Vlastne zvyknem v lete natočiť celé video s hmlami, ale minulý rok sa mi to nepodarilo, tak som si aspoň dopriala túto.



Citylife Facial Mist sľubuje osvieženie, rozjasnenie, hydratáciu, ale hlavne ochranu pred voľnými radikálmi a znečistením, čo, ak bývate v meste, vie byť celkom intenzívne, aj keď si to neuvedomujeme.

Tomuto samozrejme zodpovedá zloženie, ktoré je naozaj nadupané:

Hlavná hviezda je EUK 134, s týmto antioxidantom má sérum aj The Ordinary. Toto je antioxidant, ktorý premieňa voľné radikály na vodu a kyslík, a tým pomáha pleť hydratovať. Je to jedna z najdrahších ingrediencií.

Malachite, ktorý je bohatý na meď a má silné ochranné vlažnosti. Tiež pleť upokojuje.

O3 Yeast Lysate toto neviem úplne presne preložiť, ale má to niečo s ozónom a kvasinkami, ale hlavne je dokázané, že chráni DNA a prirodzenú lipidovú beriéru proti ozónu. A tiež pomáha redukovať vrásky.

Astaxantín je antioxidant, ktorý je 6000 krát účinnejší ako vitamín C a 550 krát účinnejší ako vitamín E.

Camellia Japonica - chráni proti ťažkým kovom ako arzén, kadmium, olovo, nikel. Ale tiež zlepšuje pevnosť pleti, redukuje vrásky, zvyšuje hydratáciu a redukuje zápal.

Koenzým Q10 - antioxidant, ktorý pomáha chrániť bunkové membrány.

Vitamín C - známy antioxidant, ktorý pomáha pleť aj spevňovať.

Niacinamide - zlepšuje kožnú bariéru a zároveň je protizápalový.

MSM - zlepšuje kožnú bariéru, znižuje priepustnosť pleti a tým ju pomáha chrániť voči vonkajším agresorom. Tiež pomáha redukovať vrásky.

Smithsonite - je vlastne kameň, chráni pleť pred ťažkými kovmi a tiež pomáha chrániť DNA.

A nakoniec neroli a bazalka, znižujú stres a pomáhajú zlepšiť náladu.

V zložení nájdete ešte kyselinu hyalurónovú, glycerín a ďalšie esenciálne oleje.



Citylife Facial Mist je veľmi príjemná, jemne bylinkovo voňavá, osviežujúca a hydratačná. Používať ju môžete hocikedy cez deň a samozrejme ako prvý krok rutiny po vyčistení pleti. Vhodná je pre všetky typy pleti, len citlivá si musí dať pozor vzhľadom na obsah esenciálnych olejov, ktorých je tam naozaj dosť, aj keď to nie je extrémne voňavé. Ten efekt antioxidantov sa veľmi ťažko meria a pozoruje, ale moja pleť je pri používaní tejto hmly veľmi spokojná.

Obal je plastová fľaša s objemom 100 ml. Neviem, či to bol len môj rozprašovač, alebo ho majú taký divný, ale striekal čudne, takže som hmlu nakoniec preliala do inej fľašky. Citylife Facial Mist treba spotrebovať do 9 mesiacov od otvorenia.

Celkovo je to veľmi príjemná hmla. Ale, nie každému bude vyhovovať tá vôňa, aj keď nie je silná, ale ak si chcete dopriať luxusnú hmlu plnú antioxidantov určite stojí za to. Oskia Citylife Facial Mist kúpite napríklad na niche-beauty.com a nikde inde, lebo má asi výpadok ...





#plet #toner #pletova-hmla #Oskia #antioxidanty #hydratacia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com