Pai Skincare Light Work Rosehip Fruit Extract Cleansing Oil

17.06.2021 08:00


Tento olej som si kúpila, lebo som sa raz, v časoch dávno minulých, keď sa dalo len tak voľne cestovať, nudila tri hodiny na stanici v Prahe, lebo sme čakali na prípoj. Na Hlavno nádraží je Sephora a ono to vlastne ani nemohlo dopadnúť inak :D Ale teda tam som Pai Skincare Light Work Rosehip Fruit Extract Cleansing Oil vyskúšala a veľmi sa mi zapáčil.



Keďže je Pai prírodná kozmetika určená hlavne pre citlivú pleť, tak tento olej nemá extra zložité zloženie. Okrem šípkového oleja, ktorý má aj v názve a ktorý pleť rozjasňuje a chráni pomocou antioxidantov, je tam ešte olivový a slnečnicový olej, tieto dva sú tie hlavne olejové zložky. Potom je tam ešte ricínový a jazmínový olej, kôpka voňavých olejov ako citrónový, pomarančový a bazalkový a nakoniec vitamín E a rozmarínový extrakt ako konzervanty.



Tento olej je relatívne tekutý a skôr ľahký, veľmi príjemne kĺže po tvári a naozaj dobre odličuje a odstraňuje SPF a aj očný make-up. Treba ho zotierať namočeným uteráčikom, len vodou ide ťažšie dole. Vonia veľmi jemne, skoro ako keby ani nebol parfumovaný, je to taká ľahká olejovito ovocná vôňa. Keďže však parfumovaný je a to esenciálnymi olejmi, tak by som si dávala pozor pri citlivej pleti, inak je vhodný pre každý typ pleti.



Používanie je jednoduché jedna až dve pumpičky do dlane, rozotrieť dobre po tvári na suchú pleť, nech sa všetko rozpustí a potom zmyť uteráčikom, prípadne pridať trochu vody a spraví sa mliečko, ktoré ide ľahšie zmyť. Ideálny je na odličovanie, ale dá sa teoreticky použiť aj na druhé čistenie. Obal je sklenený s dobrou uzamykateľnou pumpičkou. Objem je 100 ml, majú aj 28 ml cestovné balenie. Na obale je dátum spotreby, môj mal čas od kúpy skoro rok a pol

Ak hľadáte prírodný a luxusný čistiaci olej, ktorý má skôr ľahšiu konzistenciu, tak tento je skvelý, ale drahší, ak si na prírodné zloženie nepotrpíte, tak množstvo lacnejších alternatív nájdete v tomto videu. Pai Skincare Rosehip Fruit Extract Cleansing Oil kúpite napríklad na ncihe-beauty.com alebo cultbeauty.com.







#plet #cistenie-pleti #odlicovanie #Pai-Skincare #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com