Oskia Cupid's Bow Lip Balm

07.04.2020 08:00


Toto je asi najdrahší balzam na pery, aký som si kedy kúpila. Ako vždy, keď s ním prišli ako s novinkou, tak ma samozrejme lákal, lebo Oskia produkty sú naozaj skvelé a zatiaľ som ešte zo žiadneho nebola sklamaná, ale tá cena sa mi zdala proste príliš. Čo ma nakoniec presvedčilo bolo zloženie a predvianočná zľava :D.



Cupid's Bow Lip Balm má totiž úplne ideálne zloženie na balzam na pery, žiadny minerálny olej, len samé prírodné a výživné látky. Konkrétne je tam super výživný avokádový olej, ktorý je bohatý na beta karotény, mastné kyseliny a vitamíny A, E a D. Ďalej je tam tiež super výživné bambucké maslo a upokojujúci a ochranný antioxidant vitamín E. A nakoniec ingrediencia, ktorá presvedčila mňa a to konkrétne Retinyl Palmitate, teda vitamín A, super anti-agingová látka, ktorá pokožku pier chráni pred vznikom vrások.



Napriek obsahu olejov, tento balzam nie je extra mastný, práve naopak, je celkom ľahký. Na perách ho síce cítite, ale to je skôr kvôli vôni, nelepí, ani nezaťažuje a celkom dlho drží. Vonia jemne po vanilke a mäte, je taká naozaj jemná sladkastá vôňa. Ja normálne mätu v balzamoch na pery nemám rada, ale tu mi nevadí, nie je silná a ani na perách neštípe.



Okrem toho, že Cupid's Bow Lip Balm pery skvele vyživuje a chráni, tak aj jemne farbí do krásnej prirodzenej jemne trblietavej ružovej, keďže obsahuje prírodné ružové minerálne pigmenty. Je to však nesmierne prirodzená a takmer nepostrehnuteľná farba, ideálna na nahé líčenie, akože toto sú prirodzene moje pery, ružové ako púčik a krásne lesklé. Podľa Oskia sa dá tento balzam použiť aj ako highlighter, čo som ja nikdy neskúšala, lebo mi prišiel na to zase príliš mastný, ale keď ho dobre rozotriete, tak to môže fungovať.



Obal je z takého pevnejšieho plastu, veľmi elegantný, ale absolútne nevhodný do pandémie, keďže je to kelímok, do ktorého idete prstom. Ja všeobecne nemám rada balzamy na pery v kelímkoch, nemusí byť ani pandémia, pretože sú nepraktické, síce pekné, ale kvôli tým kelímkom sú to len balzamy na doma. Cupid's Bow Lip Balm treba spotrebovať do 9 mesiacov od otvorenia.



Oskia Cupid's Bow Lip Balm je nesmierne príjemný balzam na pery, ale je dosť drahý a nie veľmi praktický. Ak si však chcete dopriať niečo luxusné, čo dodá vašim perám aj veľmi peknú jemnú farbu, tak môžem len odporúčať. Oskia Cupid's Bow Lip Balm kúpite napríklad na lookfantastic.com, cultbeauty.co.uk, alebo na niche-beauty.com Ak by ste chceli lacnejšiu alternatívu, tak mám ešte jeden takto obľúbený balzam na pery s perfektný, ale úplne iným zložením a to Kosås Lip Fuel, ten majú v bezfarebnej aj farebnej verzii.







#plet #Oskia #balzam-na-pery

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com