Kosås Lip Fuel

10.09.2019 08:00


Kosås je moja najobľúbenejšia značka prírodného make-upu a vždy netrpezlivo čakám na ich novinky. Aj teraz čakám, kedy konečne budú v EÚ ich očné tiene, ktoré vyzerajú úžasne. Rovnako to bolo aj s týmto balzamom, s ktorým prišli v zime, netrpezlivo som čakala, až kým konečne na jar prišiel. Keďže ich rúže milujem, sú to podľa mňa najlepšie rúže na svete, tak som čakala, že aj Lip Fuel bude super, ale dokázal predčiť moje očakávania, je to totiž dokonalý balzam na pery.



Úžasný je hlavne vďaka zloženiu, plus prispieva k tomu aj dokonalý nude odtieň, ale základ je to zloženie. Lip Fuel obsahuje divokú mätu, ktorá má energizovať a osviežiť. Priznám sa, trochu som sa toho bála, lebo nemám rada, tie super mätové až pálivé balzamy, ale tu je tej mäty tak akurát, naozaj len jemne osvieži. Potom je tam výťažok z koreňa Konjac, ktorý vytvára akokeby gélovitú bariéru medzi perami a prostredím a tým pomáha pery chrániť.

No a zvyšné dve hlavné ingrediencie sú kyselina hyalurónová, ktorá pery hydratuje a vitamín E, ktorý ich chráni a regeneruje. Okrem toho je v Lip Fuel množstvo olejov ako napríklad ricínový, avokádový, jojobový a olej z hroznových jadierok. Tiež je tam lanolín, kakaové maslo, mangové maslo a bambucké maslo. To zloženie je celkom nadupané.



Čo je úžasné na Lip Fuel je ten finiš, ktorý nie je ani super lesklý, ale ani matný, robí proste také zdravo vyzerajúce svieže pery, tak jemne lesklé. Je nelepivý a úplne ľahučký, vôbec ho na perách necítite, ale zato veľmi dlho na perách vydrží, chráni ich a hydratuje. Na používanie je naozaj nesmierne príjemný a vôbec nemám potrebu ho každú chvíľu obnovovať ako pri iných balzamoch, vydrží také 3 hodiny, pokiaľ práve nezjem hlavné jedlo, ale trochu jedenia a pitia vydrží.



Ja mám Lip Fuel jemne farbiaci, majú aj bez farebnú verziu. Farebné verzie sú dve, studený odtieň Rush, ktorý mám ja a teplý odtieň Pulse. Tie odtiene pôsobia veľmi podobne, taká fajn priesvitná nude farba a treba si teda hlavne vybrať podľa toho, aký máte podtón pokožky. Pre mňa je Rush dokonalý nude odtieň studenej ružovej, keď chcem pôsobiť, že nie som nalíčená, ale moje pery s ním vyzerajú o kúsok krajšie. Celkom fajn je, aj keď pery prejdem nude kontúrkou a pretriem Lip Fuel, potom je farba o niečo málo sýtejšia a vydrží dlhšie.



Čo je absolútne zvláštne a celkom inovátorské je tvar a obal tohto balzamu na pery. Má totiž tvar takej veľmi ploskej elipsy, čo je veľmi praktické, ak si ho chcete len strčiť do vrecka, pretože je plochý a nebude vám trčať. Ale, tiež je to veľmi praktické na nanášanie, aj keď to pôsobí divne, tá elipsa však dokonale kopíruje pery, takže si tento balzam ľahko nanesiete aj bez zrkadla, aj keď je tónovaný. Ja som si na ten tvar zvykla okamžite a obľúbila som si ho. Ešte som zo začiatku, aj v niektorom videu, mala pindy, že sa nedá zatláčať, respektíve zatočiť naspäť do obalu, ale to bola len nejaká moja nešikovnosť, ide zatlačiť naspäť do obalu.



Ja som Kosås Lip Fuel kúpila na naturisimo.com, ale momentálne ho tam nemajú a ani ho nikde inde v EÚ neviem nájsť, dúfam, že sa to čoskoro zmení a zase bude dostupný, lebo je to podľa mňa jeden z najlepších balzamov na pery a ja potrebujem ešte aj tú nefarebnú verziu. Už ho kúpite napríklad na niche-beauty.com alebo cultbeauty.co.uk. Recenzie na Kosas produkty nájdete na blogu tu.




#make-up #Kosas #balzam-na-pery #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com