Nivea Hyaluron Cellular Filler Cushion Make-Up

01.08.2019 08:00


Tak konečne po roku dorazila táto Nivea novinka aj k nám, cushion make-up s kyselinou hyalurónovou z rady Hyaluron Cellular. Ja som mala celkom rada tento make-up v hubke od L'Oreal, hlavne na leto, ale prestali ho robiť. Takže, keď som zbadala v dm túto novinku od Nivea, nebolo mi veľa treba.



Toto je teda make-up v hubke, ktorý by mal byť podľa Nivea 3 v 1. Make-up, ktorý pleť zjednotí a jemne tónuje, tiež však poskytuje 24 hodinovú hydratáciu vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej a to tri má byť asi ochranný faktor, ktorý je 15. Nivea tvrdí, že je to ideálny make-up na leto, čo je čiastočne pravda, lebo je veľmi príjemný na pleti, ľahký a hydratačný, ale ochranný faktor nie je dostatočný, v lete je to skôr ilúzia ochranné faktora, takže ho určite ešte treba skombinovať s poriadnym krémom na opaľovanie.



V balení je hubka na nanášanie a aj zrkadlo, takže je ideálny na obnovu make-up hocikde a rýchlo. Ja ho však radšej nanášam štetcom na make-up, pretože nemám rada tieto hubky, ale to je moja osobná preferencia, ide to aj hubkou. Nanášanie je však jednoduché veľmi dobre sa s ním pracuje. Čo sa týka krytia, tak je skôr nízke až stredné, v závislosti od toho, koľko ho nanesiete. Pekne pleť zjednotí, ale nečakajte, že zakryje nejaké veľké kalamity, teda vyrážky, na to budete potrebovať ešte korektor, ale drobné chybičky skryje.



Konzistencia je super tekutá, preto je aj v tej hubke, ale znamená to, že tento make-up je veľmi ľahký a na pleti ho vôbec necítite. Tiež je super hydratačný a krásne pleť rozjasňuje. Čo sa vám bude páčiť najviac, hlavne ak milujete Nivea produkty, je vôňa, keďže tento make-up vonia typickou Nivea vôňou, čo ale znamená, že je parfumovaný, takže nie úplne ideálny pre citlivú pleť.



Efekt je rozjasňujúci, ale bez trblietok, alebo takého niečoho, je to vďaka hydratačným vlastnostiam tohto make-up, takže pleť pôsobí sviežo a oddýchnuto. Moja jediná a najväčšia výhrada sa týka odtieňov, na výber sú tri a ja mám ten najsvetlejší light, ale je na mňa príliš tmavý a príliš žltý. Vidno na fotkách, kde mám krk výrazne svetlejší ako tvár, viem to skorigovať púdrom a bronzerom, ale mám radšej, keď mi odtieň sedí viac, asi ako všetci. Balenie je celkom veľké, ale nie je ťažké, takže sa naozaj dá aj nosiť so sebou. Spotrebovať by ste ho mali do 6 mesiacov od otvorenia. Prvá fotka je bez Nivea make-upu, druhá s make-upom.




Nivea Hyaluron Cellular Filler Cushion Make-Up nie je zlý, vlastne je celkom príjemný, len ho zabíja ten výber odtieňov. Ak vám však niektorý odtieň sadne, tak budete podľa mňa spokojný. Naposledy, keď som bola v Nivea Haus tuto v Berlíne, tak tam mali nový make-up tiež s kyselinou hyalurónovou klasicky v tube, ktorý vyzerá rovnako dobre hydratačný, len je na výber viac odtieňov. Len neviem, či to nie je tá exkluzívna rada, ktorú majú len na nemeckej stránke a v Nivea Hausoch, čo je škoda, lebo to vyzerá na veľmi fajn make-up. Nivea Hyaluron Cellular Filler Cushion Make-Up kúpite napríklad v dm.




#make-up #makeup #Nivea

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com