Merumaya Luxury Facial Wash

12.09.2019 08:00


Toto je posledný z Merumaya čistiacich produktov, na zvyšné dva už sú recenzie na blogu, odličovací balzam tu a úžasná minerálna peelingová pasta tu. Tento čistiaci gél som si nechala ako posledný aj preto, že nie je úplne ideálny pre moju pleť a preto som ho nepoužívala až tak často, takže mi to s tým testovaním trvalo trochu dlhšie.



Luxury Facial Wash je čistiaci gél, ktorý pomáha s vyrážkami a akné a tiež upokojuje zápaly a začervenanie. Vďaka enzýmom jemne odstraňuje odumreté bunky, špinu a mastnotu, čím pomáha udržiavať póry čisté. Pleť tiež pomáha chrániť vďaka obsahu antioxidantov. Napriek tomu, že je super účinný, je zároveň aj super jemný, keďže neobsahuje žiadne agresívne vysúšajúce zložky a nie je penivý, teda neobsahuje mydlo alebo SLS.

Kľúčové zložky sú nasledovné:

AC.Net - klinicky testovaná ingrediencia, ktorá bojuje proti vyrážkam, pomáha redukovať veľkosť pórov a vybalansovať zvláčnenie pleti reguláciou kožného mazu, tiež reguláciou hyperkeratózy (nadmerné rohovatenie kože) a bakteriálnej proliferácie, teda množenia baktérií. Táto látka sa náchadza aj v ich geniálnom Concentrated Spot Treatment, teda géliku na vyrážky.

Happy Skin je ingrediencia, ktorá obsahuje rozchodnicu ružovú, čo je nejaká rastlina, inak výťažok sa dá aj užívať ako výživový doplnok a toto obsahuje beta-endorfíny, známe ako molekula šťastia, ktoré majú poskytnúť a feel good wellness, čo fakt neviem preložiť, ale niečo ako dobrý pocit a spokojnosť. Túto látku obsahuje aj ich Iconic Youth sérum, ktoré je úplne geniálne.

A posledný je výťažok ovocia mangosteen, ktorý je bohatý na vitamíny a polyfenoly, vďaka čomu poskytuje pleti ochranu antioxidantov.



Konzistencia Luxury Facial Wash je taký trochu ťahavý celkom hustý gélik, ktorý príjemne kĺže po tvári. Je nepenivý, ale trochu sa prirodzene napení, tým ako ho rozotierate po tvári a keď pridáte trochu vody, tak ešte o niečo viac, ale nečakajte super intenzívne penenie. Ako všetky produkty Merumaya, je tiež parfumovaný tou ich špeciálnou vôňou, ktorá vás má spraviť happy a upokojiť, ibaže tu vplyvom ďalších ingredencií vonia celkom inak a nie až tak veľmi pekne. Nie je to nepríjemná vôňa, nie je ani silná, ale zo všetkých Merumaya produktov mi tento vonia najmenej.

Používanie je jednoduché, naniesť asi veľkosť lieskového orieška, buď na suchú alebo vlhkú pleť, poriadne rozotrieť, prípradne počas rozotierania pridať trochu vody, aby trochu viac penil a potom zmyť vlažnou vodou. Na intenzívnejšie čistenie môžete použiť napríklad manuálnu kefku, Merumaya má takúto. Toto je produkt určený na čistenie pleti, nie na odličovanie, takže ho treba nanášať už na odlíčenú pleť. Asi by si poradil aj s make-upom, ale bolo by to celkom plytvanie. Vhodný je na každodenné čistenie ráno aj večer.



Keďže je veľmi jemný, tak je vhodný pre všetky typy pleti, ale ideálny je pre mastnú a problematickú pleť. Ja so svojou suchou pleťou ho nemôžem používať denne, pretože by to na ňu bolo priveľa, ale siaham po ňom vždy, keď mám pocit, že potrebujem trochu intenzívnejšie a hĺbkovejšie čistenie. Pleť je po použití Luxury Facial čistá, jemná a svieža, ale nie vysušená ani stiahnutá, takže je v pohode aj pre citlivejšiu a suchú pleť. Obal je praktická 100 ml tuba, z ktorej sa fajn vytláča. Spotrebovať ho treba do 24 mesiacov od otvorenia. Luxury Facial Wash je vegánsky produkt.

Merumaya je úžasná, funkčná a cenovo dostupná kozmetika a taký istý je aj tento gél, ktorý definitívne odporúčam vyskúšať, ak máte problematickú pleť. Luxury Facial Wash kúpite priamo na Merumaya stránkach, poštovné je vysvetlené vo videu nižšie, alebo na natureal.sk.




#plet #Merumaya #cistenie-pleti #cistiaci-gel

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com