Maybelline Snapscara

14.02.2019 08:00


Čo sľubuje? Získajte dokonalé riasy s maximálnym objemom a bez rozmazania po celý deň! Objavte novú generáciu riaseniek bez vosku s čistými gélovými pigmentmi Maybelline Snapscara. Maskara zaručí nulové rozmazanie, bezchybnú výdrž bez hrudiek, perfektný objem a dokonale definované riasy po celý deň. Jednoduchá aplikácia a ešte jednoduchšie odlíčenie! Stačí len teplá voda.



Objem: 4 z 5

Dĺžka: 4 z 5

Vytočenie: 4 z 5

Farba: čierna, odtieň 01 Pitch Black, ale majú aj modrú, odtieň 04 Déja Blue a fialovú, ktorú plánujem tiež skúsiť, odtieň 02 Black Cherry, mala by existovať ešte aj hnedá, zatiaľ som na ňu ale nenarazila.



Trvácnosť: Skvelá, žiadne rozmazávanie alebo otláčanie, iba po dlhom dni, sa trochu začne mrviť a opadávajú z nej kúsky, ale to robia skoro všetky takéto maskary, myslím tým po 12 hodinách asi, aj to len minimálne.

Kefka: štetinková, trochu zahnutá a špička je užšia, celkom špecifická, ale dosť veľká, pre mňa by mohla byť trochu kratšia a užšia, ale zahnutie mi nevadí.




Celkové hodnotenie: Veľmi príjemná novinka z drogérie, keďže tam veľa maskár s tube technológiou nenájdete, plus táto je dokonca rovno v troch farbách a celkom dobrá, toto sa Maybelline veľmi podarilo. Kefka síce nie je úplne podľa mojich predstáv, ale to je veľmi individuálne. Samotná maskara robí pekné riasy, žiadny dramatický efekt, ale sú zvýraznené a naozaj super drží a skutočne ide zmyť len teplou vodou, tak ako to má pri takejto maskare byť, takže perfektná tubing technológia. Čierna je klasika, ale určite chcem vyskúšať aj fialovú. Za mňa veľký palec hore, veľmi sa teším z tohto Maybelline prírastku a budem sa k nemu asi pravidelne vracať. Kúpite napríklad v dm.



#make-up #maskara #tubing-maskara #Maybelline

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com