Lisa Eldridge Elevated Glow Highlighter

27.07.2021 08:00


S novinkami od Lisa Eldridge to vždy dopadne tak, že keď ich avizuje, tak si vravím, že fakt mi nič netreba, ale keď ich potom vidím, tak sú tak neodolateľné a jedinečné, že takmer vždy niečo objednám. A teda tieto posledné novinky sú absolútne geniálne, Lisa totiž vypustila do sveta dokonalé rozjasňovače a lícenky a dnes to bude o tých rozjasňovačoch, lebo aj keď pri prvom dojme sa mi viac páčili lícenky, po mesiaci a niečo používania sa mi viac páčia rozjasňovače a používam ich aj oveľa viac. Lícenky sú však tiež geniálne a recenzia bude na budúci týždeň.



A čo to teda Lisa vyrobila? Rozjasňovač mojich snov, pritom som ani nevedela, že o takom snívam :D. Totiž toto nie je len tak nejaký rozjasňovač, okrem toho, že pleť rozjasňuje, tak má pre ňu aj skincare benefity, hydratuje, vypína a poskytuje antioxidanty a ja teda takéto hybridy milujem. Takže okrem toho, že pleť krásne a veľmi prirodzene rozjasní, tak obsahuje aj nasledovné látky:

Filmexel je biopolymer, ktorý vytvára na pleti vrstvu flexibilnej ako keby sieťky. 3 minúty po nanesení sa usadí a tým pleť jemne vypne, spevní a vyhladí. Takisto vytvára prirodzenú bariéru pred znečistením z okolia.

Výťažok zo semienka tamarindu indického, má vysoký obsah polysacharidov, vďaka čomu intenzívne hydratuje.

Výťažok z ovsa, ktorý pleť zvláčňuje a zjemňuje a takisto má protizápalové vlastnosti a poskytuje pleti antioxidanty.

Glycerín a Caprylyl Glycol, obidve sú super hydratačné látky, ktoré pomáhajú udržať vodu v pleti.

Nižšie prvý swatch zhora je Crystal Nebula, druhý Cosmic Rose




No a to rozjasnenie zabezpečuje množstvo malých, viacfarebných trblietavých perličiek v čírej jemne zafarbenej báze, ktorá sa prispôsobí tónu pleti.

Okrem týchto super ingrediencií je Elevated Glow Highlighter je vegánsky, cruelty-free, bez parfumácie, parabénov, mastenca, gluténu, nylonu 12, D6 a D5. Nižšie na fotkách nanesenie na celú tvár, odtieň Cosmic Rose.




Konzistencia je úplne dokonalá, aj keď je tekutý, tak nie je príliš tekutú, ľahko sa nanáša a rozotiera. Aplikátor je taká veľká labka, čo sa mi najprv zdalo ako blbosť, ale vzhľadom ku konzistencii je dokonalý a funguje to s ním skvele.

Dá sa použiť dvomi spôsobmi a vlastne môžete použiť obidva naraz. Prvý je, že ho použijete vlastne ako primer, čo odporúča aj Lisa, ale ja som na to nejak prišla sama, lebo som nemala čas si pozrieť jej videá, ani poriadne prečítať popis na stránke, ale keď som videla, ako dokonale vyhládza rozjasňuje pleť na lícnych kostiach, tak som si ho hneď capla na celú tvár. Stačí pár kvapiek a rozotrieť a máte dokonale prejasnenú pleť, ale aj jemne vypnutú a vyhladenú, mne už potom stačí len trochu korektoru. Nižšie Cosmic Rose na lícnych kostiach



Druhý spôsob je ako klasický rozjasňovač, za pár kvapiek na typické miesta, lícne kosti, pod obočím, noc, nad peru a jemne rozotrieť do stratena. Inak fakt sa dá veľmi krásne rozotrieť a vôbec z vás nebude disko guľa, je maximálne prirodzený a podľa mňa sa to s ním ani nedá pokaziť. A dá sa aj vystrviť, kebyže chcete byť predsa len disko guľa, ale ten efekt nie je flitrový a je skôr taký lesklo mokrý. Výdrž má perfektnú, takých 8 až 10 hodín. Nižšie Crystal Nebula na lícnych kostiach.




Dohromady sú 4 odtiene, ja mám dva, tie svetlejšie samozrejme. Má Cosmic Rose a Crystal Nebula, lebo som sa proste nevedela rozhodnúť. Crystla Nebula je jemná veľmi neutrálna champagne, vhodná podľa mňa pre úplne každý odtieň pleti. Cosmic Rose je odtieň pre svetlú až medium pleť, je to ružovo zlatý odtieň, ale keď ho vidíte o samote, tak tú ružovú takmer nevidno, je to len taký ľahký podtón, tento odtieň je podľa mňa úplne dokonalý a používam ho oveľa viac.

Ak hľadáte multifunkčný produkt, dokonalý rozjasňovač, ktorý sa zároveň o vašu pleť aj stará, tka toto je ono. Podľa mňa si doteraz nikto, takýto produkt ani predstaviť nevedel, okrem Lisy :D Fakt je skvelý, stále ho ešte majú, nevypredal sa a ja silno rozmýšľam, že si ešte rovno objednám Cosmic Rose, lebo už mám polovicu minutú a ešte aj ten najsýtejší odtieň, že či nebude dobrý bronzer. Elevated Glow Highlighter kúpite priamo na lisaeldridge.com, doručenie bolo v pohode, žiadne clo ani DPH, len neviem, či teraz s tými novými pravidlami netreba dávať colné vyhlásenie.










#make-up #rozjasnovac #Lisa-Eldridge

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com