Kneipp Olejovo Krémový Telový Peeling

26.04.2018 08:00


Toto je taký malý skrytý klenot, ktorý som objavila asi pred rokom úplne náhodou, keď som hľadala niečo iné. Vtedy mali len ten ružový mandľový, ale odvtedy pridali ešte kaméliovo arganový a ten je podľa mňa úplne dokonalý. Kneipp je nemecká prírodná kozmetika a niektoré ich produkty sú naozaj skvelé a vôbec nestoja tak veľa. A presne to je prípad aj tohto telového peelingu, geniálny produkt, ktorý vôbec nestojí veľa.

Peeling na telo je takmer nutnosť, ak máte suchú pokožku, lebo občas treba odstrániť tie mŕtve vrstvy, inak sa žiadne telové mlieko ani krém nedostane tam kam má. Ale raz za čas je to fajn pre všetky typy pokožky, vyhľadiť ju, prekrviť, alebo prípadne pripraviť na samoopaľovák, aj keď na to tento konkrétny od Kneipp nie je veľmi ideálny, lebo je veľmi olejový. Tento Kneipp peeling má v sebe veľmi jemný cukor, je to vlastne až taká hustá cukrová pasta, ktorá však nie je nejak super drsná, ale robí celkom príjemnú masáž a efektívne odstráni odumreté bunky. Najlepšie však na tomto peelingu je, že dokonale pleť hydratuje a vyživuje. A najlepšie je, že zanechá na pokožke taký veľmi jemný olejový film, nie je to nič super mastné, ale pokožka je dokonale zvláčnená a chránená, takže sa od odrážajú aj kvapky vody. Úplne ideálne pre všetkých lenivcov ako ja, keďže v jednom kroku sa umyjete, spravíte si peeling a ešte sa aj natriete olejom. Len sa treba tak jemne sušiť uterákom, inak si ten olejový film kompletne zotriete.

Ten ružový je s mandľovým mlieko a olejom a vonia veľmi podobne ako celá ich mandľová kolekcia, sladko a trochu ako ovocná voňavá guma na gumovanie, ktorú som mala na základnej škole, ak ste chodili na prvý stupeň v prvej polke devätesiatych, tak viete o čom hovorím. Je celkom intenzívna a keďže toto zanechá olejovitý film na pleti, tak ju ešte nejaký čas po použití budete cítiť. Nie je to nepríjemná vôňa, ale zároveň z nej nie som ani unesená. Preto mám radšej ten biely alebo skôr krémový, nie som si istá, čo je to vlastne za farbu. Tento je s kaméliovým a arganovým olejom, vonia jemne sladko, trochu po kokose, trochu po kvetoch, čo je pre mňa oveľa príjemnejšia vôňa, ale na rozdiel od tej pri mandľovom peelingu oveľa rýchlejšie vyprchá, alebo ju možno ja necitím, lebo mi až tak neprekáža. Inak konzistenciou a výsledkom sú oba peelingy rovnaké, aj stoja rovnako, takže je to naozaj len o tom, ktorú vôňu preferujete viac.

Jedinú výhradu, ktorú mám voči týmto peelingom je, že sa to trochu ťažšie vyberá z tých sáčikov, hlavne ak máte v sprche mokré ruky, takže ja to robím tak, že než idem do sprchy, tak si to preložím do prázdnej nádobky a vyberám odtiaľ. Jedno balenie je tak akurát na jedno použitie. Treba si ešte dať pozor, keď si ho už zmyjete, je dobré poriadne umyť vaňu, alebo sprchovú vaničku, lebo sa to môže trochu šmýkať.

Tieto Kneipp peelingy sú naozaj skvelé, ja som si ich naozaj zamilovala, lebo vyhovujú moje lenivej povahe a výsledok je skvelý. Kúpite ich napríklad v drogérii. Ak hľadáte niečo, s čím by ste sa trochu rozmaznali v sprche, tak tieto peelingy stoja za vyskúšanie.



#telo #Kneipp #telovy-peeling #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com