Kiehl’s Iris Extract Activating Treatment Essence

12.10.2017 08:00


Esencia mi dlho prišla ako strašná blbosť a zbytočný krok. Dokonca aj teraz, keď sa nad tým zamyslím čisto logicky, mám pocit, že je to zbytočné, ale čuduj sa svete nie je. Keď totiž máte správnu esenciu, tak to funguje priam zázračne. V našich západných končinách to naozaj nie je štandardná súčasť starostlivosti o pleť, ani ich nie je veľa dostupných na trhu, ale dievčatá v Ázii s tým svojím nekonečným vrstvením produktov vedia, čo robia.

Kiehl’s Iris Extract Activating Treatment Essence som zaregistrovala niekedy na jar, pritom to vôbec nie je novinka, ale keďže som esencie nikdy neriešila, tak mi to proste uniklo. Samozrejme môj kozmetický radar zapracoval, ale usúdila som, že 40 Eur za vodičku je šialenstvo. Lenže mi ostal červík v hlave a vŕtal tam a vŕtal. Tak som ju nakoniec musela ísť pozrieť na živo v Kiehl’s, že teda, čo je to zač, lebo mi to nedalo. Kukla som, zapôsobila na mňa dobre, vyzeralo to ako príjemný produkt, ale nakoniec odišla som bez nej. Možno keby stála polovicu, tak rovno putuje so mnou, ale 40 Eur je cena veľmi dobrého séra a ja som stále nechápala, prečo toľko stojí voda. Lenže potom som sa tak nejak viac začítala do tonerov a esencií, naštudovala si trochu a nakoniec som si povedala, že to musím skúsiť, inak nezistím, aké to je.

Esencia prišla domov, ja že ok, hmm voda, fľaška pekná, aspoň dobre vyzerá na poličke, ale začala som ju naozaj pravidelne používať, minimálne raz za deň. Pretože je to naozja jednoduchý, príjemný krok, nezaberá veľa času a esencia pekne vonia. A po mesiaci som si uvedomila, že nastala celkom veľká zmena, doslova wau efekt. Tá voda predsa len niečo robí. Samozrejme závisí aj od stantých produktov, samotná esencia vašu pleť nespasí, ale definitvíne má vplyv a pomáha. Kiehl’s Iris Extract môžete používať ráno aj večer, ja ju používam minimálne raz deň. Je to vlastne úplne prvý krok v starostlivosti o pleť po vyčistení, tá úplne prvá vrstva. Stačí pár kvapiek do dlane a vtlačiť do pleti. Nie je to úplne najpraktickejšie, ale dávať to na tampón je plytvanie. Vďaka tomu vám však vydrží neskutočne dlho, ja mám po dvoch mesiacoch intezívneho používania minutých menej ako 20%.

Kiehl’s Iris Extract by som to opísala ako niečo medzi tonerom a sérom, ale vlastne ani jedno z toho, má to nejaké vlastnosit séra a nejaké tonera. Pleť to zvláčni, pripraví ju na ďalšiu starostlivosť, ktorá sa vďaka tomu oveľa ľahšie vpije do pleti, to je tá podobnosť s tonerom. Zároveň to však celkom dobre hydratuje a má to aj nejaké živiny, to sú tie vlastnosti séra. Ale pozor, podľa mňa to v žiadnom prípade nenahrádza sérum, že dám si len esenciu, krém a hotovo, pretože to zase nie je také intezívne ako sérum. Teda pre moju pleť by to bolo veľmi málo, ale skvele do sérum dopĺňa.

Tým, že je to skutočne super tekuté, tak sa to okamžite vstrebá, takže sa to ľahko používa a nezaberá to veľa času, ak sa obávate ďalšieh kroku v starostlivosti o pleť. Obsahuje výťažok z koreňa kosatca (iris), ktorý má pleť vyživovať a tiež má anti-agingové vlastnosti. Vďaka tomu má príjemnú takú kvetinovo-koreňovú vôňu, teda vôňu koreňa kvetu. Ďalej obsahuje Lipo Hydroxy Acid, ktorá pomáha pleť exfoliovať a samozrejme Sodium Hyaluronate, čo je kyselina hyalurónová, ktorá pleť hydratuje a zjemňuje vrásky. Táto vodička má podľa popsiu Kiehl's reaktivovať mladistvý vzhľad pleti pre hľadšiu a rozžiarenú pleť a skutočne to robí. Vhodná je všetky typy pleti a vekové kategórie.

Kiehl’s Iris Extract Activating Treatment Essence treba používať naozaj pravidelne, denne, vtedy je účinok naozaj skvelý. Výsledok neuvidíte zo dňa na deň, ale nakoniec ten rozdiel uvidíte. Moja pleť je vďaka tejto esencii skvele hydratovaná, aj keď nepoužijem najviac hydratačné sérum aké mám, jemná, žiarivá a vyzerá skvele. Okrem toho mám pocit, že pomáha lepšie pôsobiť čomukoľvek, čo natriete na vrch. Ja som z Kiehl’s Iris Extract Activating Treatment Essence úplne nadšená a odporúčam vyskúšať každému, naozaj exceletný produkt. Kúpite napríklad na feelunique.com.



#plet #esencia #Kiehls #hydratacia

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com