Kevyn Aucoin The Exotique Diamond Eye Gloss

14.12.2017 09:01


Toto je taká vianočná hračka, po ktorej som po škuľovala už dlho a Vianoce boli dokonalým ospravedlnením kúpy tejto roztomilej somarinky. Poznáte ten trend akokeby vlhkých a lesklých očných viečok? Často sa na to používa obyčajný lesk na pery, ale mne to vždy prišlo divné, jednak veľmi nerada dávam okolo očí niečo, čo nebolo oftalmologicky testované a lesk na pery určite nebol a tiež lesky na pery strašne lepia a musí to byť strašne nepohodlné. Tieto dva problémy s The Exotique Diamond Eye Gloss od Kevyn Aucoin odpadajú.

Keď už som sa rozhodla, že si toto teda kúpim k Vianociam, tak som dosť dlho špekulovala nad odtieňom. Sú tri a ja som bola hodnú chvíľu v naozaj veľkom pokušení kúpiť ten čierny - Black Gold Galaxy, ale potom som si povedala, že klasický priesvitný lesk bude viac použiteľný. Majú holografický - Holographic Cosmic, ktorý má celkom veľa trblietok a potom v zásade klasický lesk so zopár trblietkami, ktorý som si nakoniec vybrala - Moonlight.

Je to taká super piďi nádobka, naozaj ho nie je veľa, ale na to som už pri Kevyn Aucoin produktoch zvyknutá. Pravda je však taká, že ho ani nepotrebujete veľa, stači super málo na vytvorenie lesklého efektu. Inak je tá nádobka veľmi pekná a elegantná, určite pekný darček pre niekoho. Gél je veľmi ľahký a ľahko rozotierateľný, trblietky v ňom sú úplne jemnučké a skôr strieborné, ten efekt je skôr studený, alebo neutrálny.

Nanášanie je veľmi jednoduché, naberiete trochu na prst a capnete na viečko a to je celé, nemusíte ani veľmi rozotierať, iba jemne vklepať. Ja si dávam celkom slušnú vrstvu, lebo keď už, tak už a chcem, aby to bolo naozja lesklé. Ale môžete si dať aj jemnejšiu vrstvu, vtedy to bude len veľmi jemný a nežný lesk na viečkach. Inak je to na viečku veľmi pohodlné, vôbec to necíte, nelepí to a vyzerá to super, hlavne, ak privriete viečka. Si to predstavte, ako romanticky privriete oči v odlesku vianočných svetielok a viečka sa vám krásne lesknú. Super to tiež vyzerá s čiernou linkou, vtedy je to viac sexy. Nedrží to úplne dokonale, niekedy to zle nanesiem a trochu sa mi to zgrcne v záhybe, ale teraz som v popise čítala, že by sa nemalo nanášať k záhybu, pretože sa to môže zgrcnúť, čo je celkom prirodzené pre gél. Mne sa to občas podarí naniesť k záhybu, tak sa to grcne, ale ľahko sa to dá opraviť, proste to len rozotriete. Malo by to fungovať aj na očné tiene, že budú také lesklé akoby latexové, proste super cool. U mňa toto nikdy nefungovalo, možno som dávala priveľa tohto géliku, neviem, ale vždy sa mi strašne tie tiene zrgcli a vyzeralo to hrozne, takže len s týmto zámerom by som ho nekupovala. Ešte sa dá použiť ako highlighter hocikde inde, taký super lesklý, pod obočie, do vnúterného kútika oka, nad hornú peru, alebo lícne kosti, vlastne hocikam, kam vás napadne. Úprimne ma to nikdy nenapadlo, ale asi to funguje normálne ako tekutý rozjasňovač. Je pravda, že tento lesk od Kevyn Aucoin nie je najlacnejší, dokonca by som povedala, že je to dosť drahý, ale ak ulietavate na make-upe, tak si s touto hračkou užijete celkom dosť zábavy. Kúpite na CultBeauty.co.uk alebo na BeautyBay.com.



#make-up #Kevyn-Aucoin #ocne-tiene

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com