Josh Rosebrook Hydrating Accelerator

23.10.2018 08:00


Kde začať? Ak ma sledujete dlhšie, tak viete, že do tejto pleťovej hmly som sa zamilovala na prvý strek a vláčim ju so sebou všade. Objav cestovného balenia bol, že juchuuuu, akurát teda tentokrát som si ho pri výlete do Bratislavy zabudla doma v Berlíne, za čo sa na seba celkom dosť hnevám, lebo je proste najlepšia a do lietadla je to úplne dokonalá hydratácia.



Ja síce hovorím, že je to pleťová hmla, ale nie je to úplne tak. Toto sú tak nejak tri produkty v jednom, hydratačná hmla, toner a ľahká hydratačná vrstva kvázi olej, alebo veľmi ľahký krém a tá hydratácia je na takýto typ produktu naozaj priam neuveriteľná. Keď som si Hydrating Accelerator nastriekala na tvár prvý krát, čo môžete vidieť v tomto videu, tak som doslova cítila tú hydratáciu, ako sa pleť uvoľnila, ukľudnila a zjemnila. Znie to čudne, že niečo, čo vyzerá v zásade ako voda, dokáže tak veľa, ale fakt je to super.



A odpoveď prečo je samozrejme v zložení a v prípade Hydrating Accelerator je to zloženie priam neuveriteľné a aj kvôli zloženiu je táto hmla z tých drahších, ale nie je zbytočne predražená, tá cena v tomto prípade je naozaj primeraná zloženiu. Ale teda, čo tam je. Hlavná zložka a základ je šťava z aloe vera, ktorá je super hydratačná a upokojujúca. V tejto hmle nenájdete žiadnu vodu, nie že by bola voda zlá, ale tu teda nie je. No a potom ďalej je na zozname ingrediencií priam nespočetné množstvo olejov a výťažkov ako:

Olej z pupalky zlepšuje elasticitu a hydratuje, pomáha s ekzémom a rosaceou.

Marulový olej hydratuje, chráni a spevňuje.

Rakytníkový olej spevňuje a hydratuje.

Borákový olej spevňuje, zjemňuje a hydratuje, pomáha s ekzémom.

Šípkový olej rozjasňuje, chráni, hydratuje a zjemňuje jemné vrásky.

Goji spevňuje, rozjasňuje a chráni a tiež pomáha s akné a ekzémom.

Kurkuma upokojuje, regeneruje a pomáha s hojením, tiež s ekzémom a akné.

Sladké drievko upokojuje a spevňuje, pomáha s psoriázou a akné.

Ploštičník strapcovitý pomáha s akné, upokojuje a chráni.

Nechtík upokojuje a redukuje začervenanie.

Púpava detoxikuje, spevňuje a chráni.

Lucerna siata rozjasňuje, spevňuje a zmierňuje začervenanie.

Kokorík mnohokvetý detoxikuje, upokojuje a pomáha s ekzémom.

Čučoriedka spevňuje, rozjasňuje, chráni a upokojuje.

Repa tiež spevňuje, rozjasňuje, chráni a upokojuje.

Inak takmer všetky ingrediencie v Hydrating Accelerator sú organické a som vlastne aj zabudla napísať, že Josh Rosebrook je prírodná kozmetika, ktorá stavia na sile rastliných výťažkov, ale to vám z toho zloženia asi už došlo.



Vďaka tomuto úžasnému zloženiu poskytnete pleti hydratáciu, antioxidanty a výživu. Pleť je okamžite po použití vypnutejšia, jemnejšia, upokojená a zrelaxovaná, preto je úplne ideálny na cesty a extra do lietadla, lebo naozaj pleti poskytne veľa a je to jedna z tých hmiel, čo nie je len voda, takže sa vám z pleti hneď nevyparí a dá sa tým pádom používať aj samostatne.

Použitie je úplne na vás, čokoľvek vám vyhovuje, hocikedy cez deň nastriekať na tvár a dopriať pleti výživu a hydratáciu, ako som už spomínala táto hmla je skvelá na cestovanie, alebo do silne klimatizovaných priestorov, ktoré sú náročné pre pleť. Tiež super hydratuje pleť pred nanesením make-upu. Skvelá je tiež aj pri vrstvení kozmetiky, vďaka čomu sa všetko lepšie vpije a dostane do pleti, pokojne medzi každou vrstvou nastriekať na tvár. Proste čokoľvek vám vyhovuje a ako často vám vyhovuje, myslím, že takmer každý tento produkt používa trochu inak. A teda stačí zavrieť oči a nastriekať cik cak na pleť.

Inak, keď už sme pri tom striekaní, Hydrating Accelerator má perfektný rozprašovač, dostatočne silný a zároveň dostatočne jemný, proste dokonalý. Fľaška je inak plastová, ľahká a tak akurát do ruky, majú rôzne veľkosti, od malého 60 ml cestovného balenia, klasické 120 ml a potom super veľkosť pre závislákov 240 ml.

Použitie je veľmi príjemné, ten pocit na pleti je fakt úžasný, ale tiež v tom zohráva rolu vôňa. Je to prírodná kozmetika bez parfumácie a vonia všetkými tými zložkami, ktoré sú v nej. Ja tú vôňu neviem veľmi identifikovať, nie je pre mňa úplne kvetová, ale príjemná a upokojujúca. Keďže sa mi nedarí ju identifikovať, tak som to striekala na všetkých a každému to vonia trochu inak, niekomu kvetovo, niekomu sladko a niektorým ľudom to smrdí a neznesú tú vôňu, myslím, že je to veľmi individuálne, ale mne sa teda veľmi páči. Inak, keďže je to prírodná kozmetika, tak je väčšie riziko alergickej reakcie, ja osobne nemám problém, ale ak ste citlivý na prírodné zložky, tak radšej opatrne.

Ja túto pleťovú hmlu od Josh Rosebrook miluje, je to jedna z najlepších podľa mňa a určite stojí za vyskúšanie, aj keď drahšia, ale tá cena je podľa mňa primeraná obsahu. Hydrating Accelerator kúpite napríklad na CultBeauty.co.uk, tam majú 120 ml, ale napríklad na amazingy.com majú malé cestovné 60 ml balenie a majú dokonca aj 240 ml super balenie, ktoré tiež majú na amazingy.com.






#plet #pletova-hmla #hydratacia #Josh-Rosebrook #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com