Jordan Samuel Skin Hydrate the Mist

29.07.2021 08:00


Keď pristál Jordan Samuel na cultbeauty.com, tak som objednala takmer všetko, lebo jeho kozmetiku som chcela vyskúšať už roky, ale objednávať z USA sa mi nechcelo. A po viac ako roku tu mám pre vás prvú recenziu, ďalšie budú nasledovať postupne.



Keďže je leto, tak som sa rozhodla, že prvá bude hmla, aj preto, že ju momentálne intenzívne používam, používala som ju už minulý rok a teraz ju dopotrebovávam. Na leto je úplne geniálna, lebo je nielen hydratačná, ale má aj jemnú osviežujúcu uhorkovú vôňu a je aj trochu chladivá, nie každá hmla je takto chladivá.

Čo sa týka zloženia, tak kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Extrakt z červených rias - super hydratačná ingrediencia, ktorá má antioxidačné účinky.

Uhorkový exktrakt - plež upokojuje, je chladivý a tiež antioxidačný.

Glycerín - humektant a super hydratačná látka, ktorá pleť zjemňuje a zvláčňuje.

Okrem týchto troch je tam ešte aj kyselina hyalurónová a extrakt z granátového jablka.



Používanie je jednoduché, môžete ju používať ako toner, čiže nastriekať hneď po vyčistení pleti, alebo pri vrstvení kozmetiky, aby sa vám napríklad lepšie vpil olej a nakoniec samozrejme hocikedy cez deň, kedy potrebujete osviežiť, schladiť, alebo máte pocit, že vaša pleť potrebuje hydratáciu. Na pleti je veľmi príjemná a okamžite sa vpije.

Fľaška je sklenená s veľmi dobrý rozprašovačom. Objem je 120 ml, ale majú teraz aj 30 ml cestovnú novinku. Spotrebovať ju treba do 12 mesiacov od otvorenia. Vhodná je pre všetky typy pleti.

Toto je jedna z najlepších hydratačných hmiel, skvelé zloženie, dobrá cena, super hydratácia, jemná svieža vôňa, spolu s jeho hydratačným sérom, geniálne duo. Určite stojí vyskúšanie, u mňa spolu s Balance od Pestle&Mortar jedna z top hmiel. Kúpite na cultbeauty.com.




#plet #pletova-hmla #toner #Jordan-Samuel #kyselina-hyaluronova

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com