Jo Malone Nashi Blossom a Frangipani Flower Cologne

18.03.2021 08:00


Tieto Blossom kolekcie od Jo Malone milujem najviac, sú to vône ideálne pre mňa. Vždy sa tam nájde nejaká jemná unikátna kvetinová a niekedy aj niekoľko takých, takže z týchto kolekcií si kupujem vždy viacero vôní a tentokrát to nebolo inak. Hlavné vône sú dve nové s ibištekom, ktoré ste už asi videla veľa aj na sociálnych sieťach, nemyslím si, že voňajú zle, ale ibištek, pokiaľ ma pamäť neklame, vonia sladko a to nie je moja šálka kávy. A keďže nemám možnosť ich ísť niekam vyskúšať, tak môj internetový čuch sa zamiloval do druhých dvôch vôní, Nashi Blossom a Frangipani Flower a neostal sklamaný.



Táto kolekcia má celkom netradičné oválno guľaté flakóny, ktoré sa mi popravde na fotkách nepáčili, ale naživo sú oveľa krajšie a veľmi chutné, pôsobia trochu cukríkovo hračkársky, ale nie gýčovo.

Jo Malone Frangipani Flower bola pre mňa jasná voľba hneď, frangipani už poznám z nejakých vôní a veľmi sa mi páči. Ok, práve som si nasrala do huby :D, frangipani mali pred dvoma rokmi a vtedy sa mi nepáčila (kuk tu), ale bolo to asi tým, že s ňou mali Silk Blossom a moju milovanú Star Magnolia, ale poznám frangipani aj z nejakých iných vôní a tam bola táto vôňa fajn. No pri internetovom výbere sa predsa len človek správa inak, ako keď ovonia 4 vône priamo v obchode... Frangipani Flower vôňa sa skladá z jazmínových okvetných lístkov (hlava), frangipani (srdce) a sandalového dreva (základ).



V prvom momente vonia sviežo kvetinovo jemne citrusovo, skoro úplne rovnako ako spomínaná Star Magnolia, takže som si myslela, že tak trochu osierajú a dali pod iný názov to isté, ale nie. Postupne totiž prejde do jemnej exotickej kvetinovej vône, zľahka sladkej a tak trochu jemne mydlovej. Postupne sa tam vkradne to santalové drevo, takže to začne byť viac teplá a púdrová vôňa s podtónmi exotických kvetín. Celkovo je ľahká a tak napoly púdrová a napoly svieža, celkom zaujímavý mix. Vonia ako teplý pokojný večer na nejakom exotickom ostrove.



Druhá vôňa je Nashi Blossom, čo je ázijská hruška, ako som teraz zistila, je o niečo výraznejšia ako Frangipani. Skladá sa z citrónu (hlava), nashi (srdce), ktoré by malo voňať ako pivonky a jazmín v jednom a bieleho pižma (základ). Prvý moment je citrusový, ale nie je sladký ani extrémne výrazný, potom to prejde do takej zvláštnej jemne korenistej, ale kvetinovej veľmi sviežej vône, ktorú nakoniec stlmí to pižmo, takže cítite svieže trochu sladké kvety, trochu korenie a celé je to zabalené v tom jemne púdrovom pižme. Vonia to ako svieža ovocná rozkvitnutá, ale exotická záhrada. Toto by sa vám mohlo páčiť, aj keď nemáte radi kvetinové vône.



Ako som už zvyknutá pri Blossom kolekcii, sú to úžasné vône, ktoré budem s radosťou nosiť celú jar a leto, aj keď obľúbenejšia asi bude Frangipani Flower. Nashi Blossom som našla len na oficiálnom Jo Malone eshope, ak viete, kde inde sa dá objednať, napíšte do komentára a Frangipani Flower kúpite napríklad na feelunique.com. Jo Malone kúpite aj na Douglas.sk.




#Jo-Malone #parfem #telo

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com