Jillian Dempsey Lid Tint

13.02.2020 08:00


Lid Tint, čo sú vlastne lesky na viečka, som chcela veľmi vyskúšať odkedy som ich prvý krát videla, myslím, že to bolo u Caroline Hirons, alebo možno Lisa Eldridge. Každopádne pri prvej možnej príležitosti som si ich objednala a rovno dva, lebo som si nevedela vybrať len jednu farbu. Ak by ste chceli vidieť môj prvý dojem, tak si pozrite toto IGTV video.



Jillian Dempsey je Hollywoodska vizážistka, inak manželka Patrick Dempsey, ak ste náhodou pozerávali Grey's Anatomy, vlastne neviem, či to ešte nechodí, ja som naposledy z takýchto seriálov pozerala doktora Housa a to bolo už riadne dávno. Ale teda Jillian je vizážistka a rozhodla sa robiť produkty, ktoré jej chýbali a navyše z prírodných ingrediencií. Vlastne má len tri produkty a jedným z nich sú tieto Lid Tint, farba na viečka s leskom.



Ja mám odtieň Plum, ktorý je opísaný ako sýta berry farba, najviac sa to blíži asi k černiciam, ale slivka to vystihuje tiež dobre. Druhý odtieň mám Lilac, čo je veľmi zaujímavá farba, je opísaná ako bledá levanduľa so studeným podtónom, ale vlastne je to taká jemne broskyňovo ružová, ale so studeným podtónom, čo je pre mňa úplne ideálne. Skvele inak ladí s rúžom Stardust od Kosås. Na výber je dohromady 10 odtieňov, z toho jeden je bezfarebný, teda len lesk. Je tam aj čierna a sú tam aj nejaké trblietavé, všetko naozaj zaujímavé farby.



Lid Tint sú teda krémové lesky na viečka, konzistencia je naozaj super krémová až taká olejivoto balzamová by som povedala, ale nie extra mastná, aj keď je to plné výživných olejov. Ľahko sa nanášajú, stačí nabrať na prst a rozotrieť po viečku, netreba sa s tým super babrať, lebo aj ten efekt má byť proste len taký lesk a odlesk farby, ktorý vám pomôže zvýrazniť dúhovku. Ak sa vám páčia lesklé viečka, takto toto je definitívne lepšia alternatíva, ako používať lesky na pery, lebo to vôbec nelepí a super sa to leskne. Tieto lesky sa dajú používať samostatne, alebo zmiešané s očnými tieňmi, prípadne na vrch očných tieňov, ale ja ich používam len samostatne, nejak ma nelákať ich miešať, lebo tie farby sú naozaj veľmi pekné.



Zloženie je inak celkom zaujímavé, keďže sú to samé pre pleť prospešné oleje a trocha pigmentu. Lid Tints obsahujú napríklad organický jojobový olej, bambucké maslo, marulový olej, vitamín E a vitamín C, vlastne je to skincare pre viečka. Čo sa týka výdrže, tak určite nečakajte, že to bude bez pohnutia na vašich viečkach, hlavne na tých tmavších farbách, ako je tá Plum, vidno, že sa to časom usadí v záhyboch, čo je úplne prirodzené, keďže sú to samé oleje, ale stačí to trocha rozotrieť prstom a už to zase vyzerá super. Čo je celkom haluz a uvedomila som si to až teraz pri písaní, že mi to nikdy nestieklo do oka a nezahmlilo ho to, takže sú naozaj dobre spravené a držia sa len na tom viečku. Inak voňajú tak jemne sladko kokosovo, čo bude tými olejmi, ktoré to obsahujú, ale je to celkom príjemná vôňa.




Obaly sú super chutnučké a praktické, maličké a majú aj zrkadielko, sú fakt vydarené, inak je to plast. Je to teda prírodná kozmetika, vegánska a cruelty free. Tiež má tie klasické bez prívlastky, ako bez parabénov, ftalátov, sulfátov, syntetických farbív a parfumácie. Čo sa týka dátumu spotreby, nenašla som to na obale, ale na naturisimo.com to mali napísané na stránke, že ich treba spotrebovať do 24 mesiacov od otvorenia, čo je fajn dlhá doba, čakala som len 12 mesiacov.




Tieto lesky na viečka sú veľmi zaujímavý produkt, ja som si ich veľmi obľúbila na svieže a rýchle líčenie, s ktorým sa netreba hrať, proste si len pretriete viečka a vyzerá to super. Určite odporúčam vyskúšať, ak hľadáte prírodnú kozmetiku a niečo jednoduché, ale efektné na viečka. Jillian Dempsey Lid Tint kúpite napríklad na cultbeauty.co.uk, niche-beauty.com, alebo naturisimo.com . Inak majú takéto aj lícenky, ktoré ma tiež veľmi lákali a určite ich niekedy vyskúšam.




#make-up #ocne-tiene #prirodna-kozmetika #Jillian-Dempsey

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com