Q+A Vitamin C Brightening Serum

30.07.2024 08:00


Toto sérum mi odpálilo dekel ako máločo. Bolo jedným z hlavných dôvodov, prečo som sa rozhodla mať Q+A na mojom e-shope, pretože tak dobré céčko za tak dobrú cenu, to je skoro ako jednorožec. Jeden by neveril, že existuje, ale existuje a už sa štyrikrát komplet vypredalo a teraz je konečne znova skladom a tak vám idem napísať recenziu.



Ja už mám tretiu fľašku inak, takže toto sérum mám naozaj otestované a dám zaňho ruku do ohňa. Je to výnimočná kombinácia skvelých ingrediencií a dokonalej konzistencie. Kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Vitamín C vo forme kyseliny askorbovej, silný antioxidant, ktorý pleť rozjasňuje, zjednocuje tón, podporuje tvorbu kolagénu a redukuje známky starnutia a vrásky. V tomto sére je špeciálne kapsulovaný, vďaka čomu je vysoko stabilný až do poslednej kvapky séra.

Sopečná pôda je ingrediencia, ktorá udržiava vitamín C stabilný. Vytvára totiž bariéru, ktorá chráni vitamín C, vďaka čomu nezoxiduje a ostane čerstvý a stabilný. S týmto má veľa aj naozaj drahých sér problém, takže toto je absolútne super vlastnosť.

Kyselina hyalurónová - pleť hĺbkovo hydratuje a skvele funguje v kombinácia s vitamín C.

Okrem toho je v sére aj glycerín a skvalán. Q+A je prírodná kozmetika, takže aj zloženie je čisté a prírodné.



Sérum má ľahkú tekutú konzistenciu mliečka. Dobre a ľahko sa vrství a kombinuje, oleje je skôr lepšie dávať na vrch tohto séra. Funguje skvele aj pod make-up. Je bez parfumácie, v zásade aj bez vône, len keď si veľmi pričuchnete cítite typickú vôňu vitamínu C.



Toto sérum okamžite hydratuje, zvláčňuje a pleť dáva do pohody, chráni ju pomocou antioxidantov. Dlhodobo ju rozjasňuje a pomáha bojovať proti známkam starnutia a vráskam. S úplnou ľahkosťou zapadne do vašej aktuálnej rutiny.

Vitamin C Brightening Serum je vhodné pre všetky typy pleti. Vďaka ľahkej krémovej konzistencii zmiešanie alebo mastnej pleti nahradí aj hydratačný krém. Môžete ho používať dvakrát denne, ráno aj večer.



Obal je sklenený s fajn pumpičkou, ktorá dávkuje akurátne množstvo. Objem je 30 ml a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia. Vďaka tomu, že vitamín C je kapsulovaný, tak sérum naozaj vydrží stabilné a čerstvé.

Toto sérum určite vyskúšajte je top a keď už si bude objednávať Q+A, tak pozrite aj ich ďalšie produkty, určite odporúčam čistiace produkty, tonery a absolútne dokonalý očný krém s vitamínom C ;) Q+A Vitamin C Brightening Serum kúpite na skinov.sk.




#vitamin-C #serum #plet #prirodna-kozmetika #QandA

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com