It Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream

03.10.2017 08:00


Tento krém poriadne zatriasol mojím svetom, teda proste predstavte si nejakú vzletnú frázu, ktorá ma teraz nenapadá, proste úžasná vec, objav roka. Už dlhšie som ho registrovala, počula veľa nadšených recenzií, ale dlho ma to nechávalo dosť chladnú. Vlastne ma nechával chladnú až kým som ho nemala v ruke. Jednak nemám veľmi rada BB, CC a čo ja viem aké ďalšie písmeno krémy, nemávajú dobré krytie a je strašne ťažké nájsť správny odtieň, pretože mávajú strašne malú škálu, alebo im chýba svetlý odtieň vhodný pre mňa. Proste radšej si dám na tvár dobrý make-up a vyzerá to dobre celý. Na tomto kréme ma ešte tak trochu odpudzovala aj obal, keďže som ho nikdy nemala šancu držať v ruke, na obrázkoch a videách na mňa pôsobil veľmi nekvalitne a tak trochu socialisticky. A kto už teda chce používať socialistickú kozmetiku? Navyše za toľko peňazí? Ach jaj, veľká mýlka a ľutujem, že som CC+ Cream nevyskúšala skorej. Nakoniec som si ho teda objednala, lebo som objednávala Wayne Goss štetce a že teda zistím, prečo je okolo toho taký poprask. Nečakala som nič super, dokonca som čakala, že budem sklamaná, trdlo, čo vám poviem.

Najprv niečo k samotnému It Cosmetics, inak ten názov mi tiež príde trochu divný, aj názov toho CC krému, je strašne dlhý a nepraktický, ale teda asi sa snažili povedať všetko. Túto značku založila baba, ktorá hľadala riešenie na svoju problematickú pleť. Taký ten klasický bla bla príbeh, neexistovalo riešenie, tak som ho vytvorila, všetky nové cool hype značky rozprávajú to isté a možno ja som len veľký cynik. Je však obdivuhodné, že na stránke It Cosmetics nájdete fotku zakladateľky bez akéhokoľvek líčenia a potom tú premenu po použití produktov, to chce celkom odvahu. It Cosmetics má všetky produkty klinicky testované, veľký palec hore, takže to čo sľubujú, majú naozja otestované a vyskúšané, nie sú to len prázdne frázy. Vyvýjajú ich v spolupráci s plastickými chirurgmi, tak aby boli inovatívne, obsahovali prospešné ingrediencie pre pleť a riešili problémy pleti a tiež je to Cruelty Free značka.

A teraz k Your Skin But Better CC+ Cream with SPF 50+, odteraz CC+ krém. Toto je vlastne ich úplne prvý produkt a najpredávanejší produkt, absolútne oprávnene. Zakladateľka chcela produkt, make-up, ktorý nielenže má super krytie, ale pleti aj pomáha. Takže CC+ krém má poskytnúť perfektné krytie a zároveň chrániť pleť SPF 50+. Faktor 50 je absolútne skvelý, nemusíte sa v lete trápiť s ďalšou vrstvou krému, alebo niečoho. Navyše pri tomto kréme vôbec nemáte pocit, že by ste si nanášali ochranný faktor, tá textúra je úplne jemná a v ničom nepripomína opaľovacie krémy.

It Cosmetics má klinicky dokázané, že CC+ krém o 179% zvyšuje hydratáciu pleti. Ja to odmerané nemám, akoby som aj mohla, ale musím povedať, že toto je úžasne hydratačný produkt. Moja pleť sa s ním cíti nesmierne komfortne a to ju mám suchú. Zároveň má vytvárať efekt jemnej pleti, rozjasňovať pleť a nemal by sa nikdy zgrcávať ani usádzať vo vráskach a tiež mal by dokonale zakryť všetky nedokonalosti. A toto všetko je úplne pravda, vytvára priam dokonalú pleť. Textúra CC+ krému je úžasná, priam neprekonateľná. Rozotiera sa ľahko ako krém, skvele kryje, perfektne sa zparacuje do pleti, vôbec sa s tým nenarobíte a máte zrazu veľmi krásnu dokonalú pleť. Dokonca pekne zakryje aj kruhy pod očami, ako je vidno z fotiek nižšie. Skvele drží celý deň, naozaj sa nikde neusádza a nerobí žiadne neplechy. Tu musím povedať, že ja vždy tvár zľahka ešte prepudrujem zvyčajne s Hourglass Ambient Powder, ale je to skutočne jemná vrsta, ale trochu to samozrejme výdrž predĺži. Skúšala som ho však aj bez púdru a drží rovnako dobre. It Cosmetics CC+ krém má konzistenciu dobrého hydratačného krému, krytie veľmi dobrého make-up a toto je neodolateľná kombinácia.

Navyše je obohatený o anti-agingové sérum s kolagénom, peptidmi, niacínom (vitamín B3), kyselinou hyalurónovou, antioxidantmi a vitamínmi A,B,C a E. Samé dobré veci, ktoré majú pomôcť zmierniť vrásky, minimalizovať póry a spraviť pleť krásne rozžiarenú, vláčnu a bezchybnú. A musím povedať, že niečo na tom bude, pretože ho používam druhý mesiac a mám pocit, že moja pleť je čoraz v lepšom stave a super hydratovaná. V zásade pokiaľ netestujem nejaký iný make-up, tak siahnem vždy po tomto kréme. Je jednoducho skvelý, ľahko sa s ním pracuje, nie je s ním veľa práce a výsledok je dokonalý. Dokonca som vzala na milosť aj ten obal. Nie je to najkrajší a najluxusnejší obal, ale nesmierne praktický a funkčný. Dokonale z neho podľa mňa vytlačíte všetok produkt, keďže je to tuba, plus tá pumpička je perfektná, dávkuje presne také množstvo ako potrebujete, viete jednoducho vytlačiť aj málo aj veľa. Mne stačí na celú tvár ani nie celá jedna pumpička, také dobré krytie má CC+ krém. Ako som už spomínala veľmi ľahko sa s ním pracuje, preto ho rozotieram prstami, príde mi ako zbytočné plytvanie používať štetec, či hubku a prstami to ide bez problémov. Na tvári je veľmi príjemný ako ďalšia vrstva skvelého hydratačného krému s tým bonusom, že máte aj krásne zjednotenú pleť, zakryté nedokonalosti a svieži vzhľad. Veľmi rada ho ešte kombinujem s primerom od Becca First Light Priming Filter Instant Complexion Refresh, ďalší super dlhý blbý názov. Spolu je to skvelá hydratačná dvojica, ktorá vytvára nádhernú sviežu absolútne dokonalú pleť.

Ja mám It Cosmetics CC+ krém v odtieni Fair. Nemajú na výber až tak, veľa odtieňov, ale mám pocit, že sú celkom adaptívne a prispôsobia sa odtieňu pleti, lebo keď si všimnete ten swatch nevyzerá, že by bol úplne pre moju pleť, je trochu nažltlý. Ale rozotretý vyzerá perfektne a prirodzene, akže sa netreba báť, tento krém nemusí tak perfektne sadnúť ako make-up. Nie je veľa produktov, ktorých som až tak nadšeným propagátorom, čo propagátorom agitátorom - Pestle&Mortar, Emma Hardie, Becca možno? A teraz It Cosmetics CC+ Cream. Ja už asi bez neho nechcem byť nikdy, aj keď nikdy nehovor nikdy, ale určite bude dlho mojím top make-upo a určite si kúpim znova, keď sa minie. Za všetko podľa mňa hovorí, že aj moja mama ho chcela, ktorá je inak k takýmto produktom totálne chladná a vôbec ju nezaujímajú, teda kompletne líčenie, keďže sa skoro vôbec nelíči. A keď už niečo pohne moju mamu, tak to fakt stojí zato. It Cosmetics CC+ krém je produkt, ktorý skutočne odporúčam vyskúšať. Kúpite na beautylish.com, platí sa síce clo, ale vyrátajú vám ho rovno pri objednávke a rovno ho aj zaplatíte, takže balíček vám prinesie pekne kuriér a nemusíte sa otravovať s colníkmi. Majú aj malé cestovné 12 ml balenie, ak chcete len vyskúšať, ale odporúčam kúpiť si rovno veľké ten krém je proste skvelý.

UPDATE 17.7.2022: Kúpite ho tiež na cultbeauty.com, niche-beauty.com, lookfantastic.com, feelunique.com



#make-up #makeup #It-Cosmetics

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com