Hylamide SubQ Eyes

07.09.2017 08:00


Hylamide je jedna zo značiek Deciem, je drahšia ako Ordinary, ale lacnejšia ako Niod, vlastne majú veľmi rozumné ceny za veľmi kvalitné produkty. Ja som od nich ako prvé vyskúšala SubQ Eyes, čo je vlastne očné sérum. SubQ Eyes je veľmi populárny produkt a asi jeden z najpredávanejších Hylamide produktov, tak moje očakávania boli samozrejme vysoké. Nikdy predtým som vlastne očné sérum nemala, vlastne mala, ale ja to bolo skôr vo forme krému, väčšinou však len krémy, takže som na začiatok bola trochu zmätená z tej konzistencie, pretože toto má vyslovene tekutú konzistenciu séra. Stávalo sa mi, že som to neodhadla a naniesla ho zbytočne veľa, ale potom sa naučila, že stačí skutočne malá kvapka (viď foto nižšie) na obe oči. Inak je tá flaštička celkom praktická, maličká s dobrou pipetkou.

Vďaka tomu, že je SubQ Eyes tekuté, sa veľmi ľahko sa rozotiera, nemusíte vôbec tlačiť, čo je pri očnom okolí fajn a tiež sa okamžite vpije. Môžete ho používať aj na horné viečko, ale nie na pohyblivú časť, myslí sa tým, časť pod obočím. Má sa používať ráno aj večer, ja som ho nakoniec používala len večer, aj keď sa dobre znáša s make-upom, ale na deň dávam prednosť nejakému intenzívne hydratačnému krému, niečo ako Kiehl’s Creamy Eye Treatment s Avokádom, je to aj preto, že nosím okuliare a mám pocit, že cez deň potrebuje moje očné okolie extra ochranu. Ale v zásade aj keď použijete SubQ Eyes, môžete stále navrch na to dať ešte hydratačný krém, keďže sa hneď vpije a vôbec ho na pleti necítiť.

Čo sa týka zloženia, SubQ Eyes je veľmi komplexné sérum, ktoré by malo riešiť všetky problémy očného okolia:

  • Povrchovú hydratáciu

  • Hĺbkovú hydratáciu

  • Vrásky

  • Textúru pleti

  • Opuch

  • Tmavé kruhy

Ako obyčajne Deciem vás na obale, ale tiež na stránke, zahltí množstvom chemických názvov, ktoré sérum obsahuje:

  • Flavanoid Glucoside Bio-active, ktorý má redukovať kruhy pod očami a opuchy.

  • Darutoside komplex, ktorý pomáha vyhladiť a pozdvihnúť horné aj dolné viečko.

  • 3D Multi-Algae komplex.

  • Waglerin-1 Peptide komplex, ktorý pomáha redukovať vrásky.

  • Nonapeptide-3 Retino-Complex, čo je nová generácia retinolu bez vedľajších účinkov, celkovo pomáha obnovovať a zlepšovať stav pleti.

  • Novú generáciu Matrixyl , čo je kombinácia peptidov, ktorá má redukovať vrásky.

  • Tekuté mangové maslo.

  • Algae Sulphate Polysaccharides, čo je nejaký výťažok z rias.

Všetko to znie tak super vedecky a inovatívne, niekde dali k zložkám aj vysvetlenie. Pri ostatných látkach som sa aj pokúšala vygoogliť načo to presne je, ale nejak bez výsledku. Toto je taký vtip Deciem podľa mňa, napísať tam dlhé čudné chemické názvy, z ktorých sa človek nevyblbne, musí mať len vieru, že to naozaj funguje.

Mne SubQ Eyes vydržal skoro 5 mesiacov pri dennom používaní, čo je celkom štandardná doba na očný krém. A musí povedať, že výsledok bol naozaj super, aj keď zo začiatku som bola zmätená z tej textúry a nevidela som hneď výsledky. Ale pri produktoch na očné okolie to tak býva, že človek skutočne musí počkať aspoň dva mesiace, aby vedel, či to naozaj funguje a SubQ Eyes naozaj funguje. Mám pocit, že zmiernil vrásky a tiež vôbec som nemala za tú dobu výraznejšie problémy s opuchmi alebo kruhmi. Jedinú výhradu mám k tej hydratácii, aj to je skôr môj pocit, že na deň potrebujem niečo intenzívnejšie, inak som veľmi spokojná a určite sa k nemu niekedy ešte vrátim.

Celkovo je Hylamide SubQ Eyes veľmi dobré očné sérum za skvelú cenu, normálne takéto produkty stoja niekoľkonásobne viac. Kúpite ho napríklad na BeautyBay.com alebo priamo od Deciem.



#plet #ocne-serum #Hylamide

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com