Hourglass 1.5mm Mechanical Gel Eye Liner

09.02.2016 18:00


Možno je to už aj otravné, že píšem o divných značkách, ktoré sa nedajú len tak kúpiť. Ale dôvod, prečo dávam prednosť niektorým značkám, ktoré sa dajú zohnať len s obťiažami a za vyššiu cenu je, že som istý čas žila mimo Európy. A niektoré značky a produkty, keď človek vyskúša, už sa ich nechce vzdať. Aj keď úprimne Hourglass je drahý aj v USA a riadne. Túto linku som si kúpila pri odchode (blbá), keby som si ju vtedy nekúpila, nemusela som ju teraz na jeseň zhánať. Ale keď sa mi po roku minula, musela som si kúpiť náhradu, lebo so žiadnou inou ceruzkou si nenakreslím tak ľahko, také pekné linky. Ak máte radi linky, toto je úžasná voľba a je to skvelá voľba aj, keď linky extra nemusíte a používate ich iba občas.

Ja nie som z tých, čo by si denne kreslili linku, ale raz za čas mám rada peknú linku. Predtým som dávala prednosť tekutým, pretože nanášanie akoby fixkou je veľmi pohodlné, ale často sa mi pritrafili nepodarky. Nikdy ma veľmi nelákali gélové, také tie v téglikoch, ktoré treba nanášať štetcom, ale viem, že tie sú najintenzívnejšie a vydržia najdlhšie. Zdalo sa mi to však strašne otravné téglik, štetec, ktorý treba čistiť.

Hourglass linka je pre mňa dokonalá kombinácia - je to vlastne gélová linka, ale vo forme veľmi tenučkej ceruzky - 1,5 mm je asi najtenšie (viď fotku nad), čo na trhu je medzi takýmito linkami, teda nenašla som nič tenšie. Vďaka tomu mám linku dokonale pod kontrolou, či už chcem nakresliť jemnú linku pozdĺž mihálníc (ako na fotkách), mačaciu linku, alebo výraznú linku a lá šesťdesiate. Linka je úžasne pigmentová, naozaj sýta čierna, ktorú stačí naniesť raz. Nech sa rozhodnem pre akýkoľvek typ linky, s touto ceruzkou to dám vždy na jednu šupu, bez chýb a opravovania. Táto linka je skvelá voľba aj pre tých, čo sa s linkami veľmi nekamáratia.

Na fotkách mám okrem linky Givenchy make up a použila som paletku Hourglass, ako inak.

Toto je skutočne moja top voľba, ale nebudem sa hnevať, ak nájdem lacnejšiu náhradu. Hourglass 1,5 mm Gel Eye Liner kúpite na cultbeauty.co.uk, feelunique.com, alebo niche-beauty.com.

Ak sa Vám páčil tento článok share-ujte, like-ujte na facebooku.



#make-up #ocna-linka #Hourglass

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com