Giorgio Armani Eyes To Kill Excess maskara

13.08.2016 08:00


Chcela som klasickú Eyes To Kill, ale predavačka to domrvila a ja som si to všimla až doma, keď som maskaru použila, keďže všetky obaly Armaniho vyzerajú úplne rovnako. Mimochodom viac sa mi páčil pôvodný kovový obal, neviem prečo tento je pekný a elegatný, ale ten kovový bol viac výnimočný. Eyes To Kill je legenda, jedna z najlepších maskár na trhu, pre mňa tá najlepšia, aj keď už sa o toto miesto delí s Le Volume de Chanel. Prvý krát som ju mala asi pred 6 rokmi a odvtedys a k nej pravidelne vraciam.

A čo sľubuje? Výnimočne objemné riasy jedným ťahom, objem, dĺžku a definíciu. Obsahuje kombináciu mäkkých a tvrdých voskov pre optimalizovaný objem, mihálnice zanechá jemné a pružné.

Objem: 5 z 5

Dĺžka: 5 z 5

Vytočenie: 4 z 5

Farba: čierna

Trvácnosť: veľmi dobrá vôbec sa neotláča ani neopadáva.

Kefka: klasická štetinková, celkom hustá, pomerne veľká.

Celkové hodnotenie: táto maskara naozaj spraví riasy na zabitie, napriek tomu pôsobia veľmi prirodzene a sú pružné a mäkké. Čo je super kefka riasy dokonale oddeľuje, vôbec sa nezlepujú a skutočne vám na to stačí pár ťahov.

Ak chcete naozaj výrazné riasy skúste Eyes To Kill, odporúčam klasickú, aj keď medzi touto Excess a Classic nie je veľký rozdiel, mne sa viac páči kefka na klasickej. Kúpite na feelunique.com alebo v Marionnaud v bratislavskom Auparku.



#make-up #Armani #maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com