Garnier Hydra Bomb sheet maska

08.12.2016 08:00


Sheet masky - nový fenomén, ktorý sa ani veľmi neprekladá do slovenčiny, vreckovková maska? alebo radšej plátnová maska? Netuším, ale posledné dva roky tento trend naozaj naberá na sile. Začalo to myslím v Ázii, kde sú naozaj priekopníci v starostilovsti o pleť. A vedú ich tomu od malička, teda hlavne dievčatá. Chrániť a starať sa o svoju pleť je pre 10 ročné dievča samozrejmé. Ja som v 10 možno ešte stále pochybovala o nutnosti umývať si zuby, čo už narobím. Fakt je, že ázijský prístup prináša skvelé výsledky, aziatky mávajú nádhernú pleť aj vo vysokom veku.

Aj keď som tento ázijský trend sheet másk registrovala už dlhšie, doteraz nebolo jednoduché kúpiť takéto masky na Slovensku. A keď sa aj nejaká našla zvyčajne to bolo za dosť veľa peňazí. Kým neprišiel Garnier s geniálnou novinkou, no teda až taká geniálna nebola, keďže to prebrali z Ázie, ale sú definitívne prvý, ktorých kúpite na každom rohu. Keď si v kancelárii poviete, že máte dehydrovanú pleť, zbehnete do DM a môžete si dopriať obednú pauzu s hydratačnou maskou na záchode. trochu som sa nechala uniesť, ale ja by som také niečo asi bola schopná spáchať, neberte ma za vzor, stačí, keď ju použijete večer alebo ráno.

Garnier Hydra Bomb Sheet masku som zbadala prvý raz v DM, Garniet nie je veľmi značka, ktorú by som obľubovala a sledovala, preto ma to celkom milo prekvapilo. Navešané boli na celej stene pri pokladniach, takže sa nedali prehliadnuť, hneď som si musela kúpiť rovno dve, tie modré. Myslím, že som ju použila hneď ďalší deň a bola som totálne unesená výsledkom, najintezívnejšia hydratačná maska, akú som kedy použila. Mala som síce trochu problém si ju napasovať na tvár a chvíľu som mala pocit, že sa ňou zadusím, ale pri treťom použití už viem, ako ju najlepšie nacapiť a kde ju ohnúť, aby mi sedela perfektne. Mám trochu neprakticky malú hlavu na takéto masky, chce to trochu praxe s nasadením, ale po čase to ide naozaj ľahko. No a samozrejme rozprávať sa v nej veľmi nedá, takže musíte vydržať 15 minút ticho, ani piť ani jesť, najlepšie je ľahnúť si a oddychovať, úplny raj pre môjho manžela.

Po 15 minútach na tvári si ju jednoducho stiahnete. Ja som mala po prvom použití neuveriteľne napumpovanú pleť a ten rozdiel bol videteľný a citeľný. Trochu tej gélovej formuly mi ostalo na tvári, tak som to ešte vmasírovala, takže nič nevyšlo na zmar. Garnie Hydra Bomb sheet maska zanechá pleť sviežu a vôbec nie mastnú. Odporúčam použiť večer a prípadne ešte naniesť hydratačný krém na noc, ale nemusíte aj nič, pleť bude aj tak ráno krásne hydratovaná. Dávka hydratácia, ktorú poskytne táto maska je priam neuveriteľná, zachráni aj naozaj silne dehydrovanú pleť. Okrem typických hydratačných zložiek ako glycerín a voda, obsahuje kyselinu hyalurónovú, hamamel virgínsky (witch hazel) a výťažok z granátového jablka. Nemá žiadnu pridanú vôňu, v zásade je to taká riadne napustená vreckovka, ktorá dokonale preniese všetky látky do vašej pleti. Neviem, prečo to tak je, že pleť akoby vedela lepšie prijať látky z takejto sheet masky, ale je to tak, v Ázii asi vedia.

Okrem modrej majú ešte ružovú, ktorá je určená na citlivú pleť a obsahuje výťažok z kamilky. Túto som vyskúšala minulý týždeň, keď sa moja tvár začala trochu nečakane šúpať po použití intenzívnej kúry s kyselinou glykolovou. Naozaj som sa videteľne šúpala ako, keď sa spálite a táto maska bola naozaj šetrná, pleť upokojila a dodala jej potrebnú hydratáciu, takže som sa cítila oveľa lepšie. Ešte majú aj zelenú s výťažkom zo zeleného čaju pre normálnu až zmiešanú pleť, nič pre mňa, ale verím, že je rovnako dobrá.

Garnier Hydra Bomb sheet masku môžem len odporúčať a hlavne teraz v zime to bude spása pre dehydrovanú pleť týranú mrazom a prekúrenými priestormi. Najlepšie je, že naozaj nestojí veľa, je to niečo pod 2,50 eura, čo sa možno zdá veľa za jedno použitie, ale oproti podobným maskám je to nič a efekt je fenomenálny.



#plet #Garnier #hydratacna-maska #pletova-maska #sheet-maska

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com