Fresh Sugar Face Polish

21.05.2016 08:00


Musím úprimne priznať, že Fresh Sugar Face Polish maska ma nesmierne prekvapila. Čakala som, že to bude taký klasický fyzický exfoliant s kúskami cukru, ktorý proste trochu obrúsi pleť. Ale cukor v tejto maske je úplne na jemnúčko pomletý a navyše maska obsahuje jadierka z jahôd. Fresh Sugar Face Polish neskutočne dobre vonia ako jahody s hnedým cukrom, normálne by si človek aj lizol. Okrem toho z pleti veľmi jemne odstráni odumreté bunky a zároveň pleť neskutočne hydratuje, takže ostane jemná, vláčna a rozžiarená.

Okrem hnedého cukru, ktorý okrem odstránenia mŕtvych buniek, hydratuje a uzamyká vlhkosť vo vnútri pleti, Fresh Sugar Face Polish obsahuje jadierka z lesných jahôd. Tieto jadierka obsahujú vitamín C, ktorý pleť rozjasní a rozžiari. Poslednými kľúčovými látkami sú olej zo sliviek a hrozna, ktoré pleť vyživujú a hydratujú. Masku treba jemne vmasírovať do vlhkej pleti (ja ju rada navhlčím ružovou vodou) a nechať pôsobiť 5 až 10 minút a opláchnuť teploi vodou. Konzistencia je pomerne hustá až krémovitá, dá sa rozotrieť až do stratena, ostanú len jemné kryštáliky cukru. Je pomerne ťažké odolať a nezlízať ju z okolia pier, ale nechutí veľmi dobre. Fresh Sugar Face Polish sa môže používať 3 až 4 za týždeň a je vhodná pre všetky typy pleti.Táto maska sa skvele hodí aj na ranné použitie. Ja ju používam tak nastriedačku niekedy večer, inokedy ráno. Perfektná je, keď si chcete pripraviť dokonalý podklad na make-up, pretože naozaj zanechá pleť hladkú, jemnú a hydratovanú. Potom stačí už len ľahký hydratačný krém alebo primer.

Jediný problém s Fresh je, že sa nedá u nás nijak zohnať, na Slovensko žiadnou normálnou cestou neposielajú. Dajú sa využiť nejaké preposielacie služby, ale najväčšia istota je, keď vám Fresh môže niekto doniesť. Ak budete mať možnosť určite nevynechajte možnosť ísť Fresh vyskúšať v Londýne alebo v USA v každej Sephore.



#plet #pletova-maska #hydratacna-maska #peeling #exfoliacia #Fresh

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com