5 dôvodov, prečo stále milujem Emmu Hardie

15.01.2017 18:00


Emma Hardie Amazing Face Moringa Cleansing Balm bol prvý produkt svojho druhu, ktorý som vyskúšala a bol to vlastne produkt, ktorý ma nakopol k tomu, aby som začala písať Zrkadielko, pretože taký úžasný produkt nemohol ostať len tak. Teraz som si objednala nové 200 ml balenie, lebo už sa blížim ku dnu a naozaj si už neviem predstaviť život bez Emmy. Prvý krát som si Emmu Hardie objednala len v takom malom štartovacom balíčku, pretože sa mi to zdalo naozaj veľa peňazí a vôbec som si nebola istá, nikdy predtým som takýto produkt nepoužila. Je naozaj celkom ťažké nakupovať kozmetiku online, keď ju nemáte možnosť vyskúšať, ovoňať, ohmatať a musíte sa spoliehať len na recenzie a intuíciu. A to ma motivovalo k písaniu tohto blogu, pretože na svete je toľko úžasných produktov, ktoré sa k nám vôbec nedostanú, pritom sú úžasné, zázračné a môžu naozaj pomôcť.

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm je jeden z nich, celkovo táto značka je podľa mňa úplne úžasná, ani jeden z produktov, ktoré som vyskúšala ma nesklamal a k čistiacemu balzamu sa neustále vraciam. Teraz mám už druhé 200 ml balenie a predtým som mala niekoľko menších balení. Vlastne som mu verná už viac ako 2 roky, čo je pri mne celkom rekord, lebo ja rada skúšam nové produkty.

Čistenie je základ starostlivosto o pleť, nech ju máte v akokoľvek dobrom stave, bez dobrého čistenia sa nezaobíte. Treba s tým začať čím skôr, čistiť si pleť pravidelne a poctivo, inak sa vám to raz vráti. Nájsť tie správne produkty, s ktorými vás baví si pleť čistiť a prospievajú jej. Pre mňa je číslo jden Emma Hardie, ľutujem, že som tento balzam nepoznala už pred 10 rokmi, vtedy vlastne ešte ani neexistoval, určite by som svojej suchej pleti ušetrila mnohé trápenia. A prečo tak zbožňujem tento produkt?

1. Nádherne vonia, je to nesmietne príjemná a upokojúca vôňa.

2. Pleť dokonale, ale jemne čistí, zároveň ju dokonale hydratuje, je to najviac hydratačný čistiaci produkt, aký som kedy vyskúšala.

3. Stáči ho málo, takže vydrží naozaj dlho.

4. Textúra je nesmierne príjemná a v spojení s masážou je to veľmi relaxačné.

5. Je multifunkčný, dá sa použiť aj ako hydratačná maska, nočný krém aj ako lokálna starostlivosť na vyrážky

Aktuálne majú na feelunique.com 20% zľavu a vo veľmi výhodnej cene majú maličké 15 ml balenie, ak ho chcete najprv vyskúšať. Verte mi, neoľutujete.



#plet #Emma-Hardie #odlicovaci-balzam #cistenie-pleti #odlicovanie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com