Emma Hardie Moringa Cleansing Balm

06.03.2015 23:55




Prvý cleansing balm, ktorý som vyskúšala a som nadšená. Doteraz som dávala prednosť peniacej forme čistenia pleti, ale musím uznať, že balm je oveľa efektívnejší.

Moringa je nejaký zázračný druh stromu pôvodne z Himalájských oblastí, ktorý obsahuje veľa antioxidantov. Okrem moringy balm obsahuje množstvo daľších olejov ako pomaranč, neroli, mandarínka, ruža, jasmín, sladká mandla a olej z jadierkok hrozna. Toto všetko dohromady vytvára veľmi príjemnú, jemnú ovocno-kvetinovú vôňu.

Nanesenie je spojené s masážou, čo veľmi príjemne uvoľní svaly na tvári a zrelaxuje ju. Čistí naozaj dôkladne, nevysušuje a pleť nechávava veľmi príjemne hydratovanú a rozžiarenú. Ja ho používame takmer každý večer, s výnimkou dní, kedy nie som nalíčená a musím povedať, že už dlho som nemala pleť v takej dobrej kondícii ako teraz. Navyše sa naozaj teším na moment, kedy si budem večer čistiť pleť, stal sa z toho pre mňa veľmi príjemný upokojujúci rituál.

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm sa dá kúpiť priamo na Emma Hardie, kde sa však platí poštovné. Lepšia voľba preto je feelunique.com. Dobrá možnosť ako ho vyskúšať je Emma Hardie 4 Piece Starter Kit, ktorý obsahuje aj jeden cleansing cloth a Emma Hardie Amazing Face Age Support Cream.



#plet #Emma-Hardie #cistenie-pleti #cistiaci-balzam #odlicovanie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com