DHC Mascara Perfect Pro Double Protection

13.07.2017 08:00


Čo sľubuje? Vodeodolná tube technológia, ktorá predlžuje riasy. Svieža a dlhotrvácna, vydrží celý deň a noc bez odlupovania, rozmazávania a čmúh. Na odlíčenie netreba odličovač. Dá sa odlíčiť teplou vodou a jemným tlakom. Táto unikátne predlžujúca maskara ostane na očiach dokým sa vy nerozhodnete, že ju chcete dať dole. Dlhotrvácna vode a oleju odolná formula, mihálnice vyzrajú dlhšie, presná kefka pre definíciu mihálníc od korienkov po končeky, trubičky odpadnú, keď ich pomasírujete teplou vodou.

Objem: 3 z 5

Dĺžka: 4 z 5

Vytočenie: 4 z 5

Farba: čierna

Trvácnosť: perfektná neotláča sa, nerobí čmuhy, len občas, ak sa farba zle zachytí na mihálniciach a potom odpadne, tak sa zachytí pod okom.

Kefka: klasická, husté štetinky, celkom dlhá, ale tenká, takže je menšia a precíznejšia, ľahko sa s ňou pracuje a dostanete sa naozaj všade.

Celkové hodnotenie: Veľmi príjemná každodenná maskara, ktorá naozaj drží ako pribitá. Nedodáva síce extra dramatický objem, ale riasy sú pekne predĺžené a zvýraznené. Skutočne sa vôbec nerozmazáva, až na malé výnimky, keď odpadne kúsok trubičky, ale to väčšinou po nejakom mechanickom namáhaní, keď sa zabudnem a pošúcham si oči, ale definitívne vám nehrozia pandie oči. Vďaka tomu, že sa nerozmazáva, tak si ju trúfnem dať aj na spodné mihálnice, čo dodá mojim očiam úplne iný rozmer. Veľmi ľahko sa odličuje skutočne stačí teplá voda a jemná masáž, dokonca odličovačom to vôbec nejde tak dobre a oveľa viac sa narobíte. Pri odličovaní teda odpadávajú kusy farby, ale to je pri tube technológii normálne, aj keď to vyzerá super divne. Skvelé je to super mini balenie, ktoré je super skladné. Páči sa mi aj kefka, ktorá je veľmi precízna, takže vám neunikne žiadna riasa. Celkovo veľmi dobrá maskara, perfektná na leto podľa mňa. Kúpite na feelunique.com.



#make-up #DHC #maskara #tubing-maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com