DHC Deep Cleansing Oil

15.02.2018 08:00


DHC je japonská značka a tento odličovací olej je ich najpredávenejší produkt, vraj sa predá jeden každých 10 sekúnd. Ja som od DHC vyskúšala ešte maskaru, tá bola vlastne prvá a cez ňu som sa vlastne dostala k tomuto oleju. Mal super hodnotenia a na výber niekoľko rôznych veľkostí balenia, čo je na vyskúšanie úplne ideálne, takže som dlho ani neváhala.

Deep Cleansing Oil je jeden z tých produktov, ktoré majú minimálne zloženie, ale fungujú exceletne. Toto je celé zloženie: olea europaea (olive) fruit oil, caprylic/capric triglyceride, sorbeth-30 tetraoleate, pentylene glycol, phenoxyethanol, tocopherol, stearyl glycyrrhetinate, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil. Tiež neobsahuje žiadne parabény, ftaláty, parfumácia, farbivá, ani minerálny olej. Nie úplne prírodná kozmetika, ale minimalistická a celkom čistá. Deep Cleansing Oil je veľmi efektívny a zároveň vďaka zloženiu by vám nemal robiť problém, ak máte citlivú pleť, určite sa však nájdu výnimky. Tento olej je založený na olivovom oleji, to je hlavná zložka, takže aj tak jemne vonia/smrdí ako olivový olej, inak žiadna ďalšia parfumácia, takže je to taká čistá vôňa. Ale sú ľudia, ktorým môže vadiť, mne osobne olivový olej tiež veľmi nevonia, ale pri tomto oleji som si zvykla a nevadí mi to, ale neoznačila by som to za príjemnú vôňu.

Hustotu má takú akurát, nie je ani veľmi tekutý, ani veľmi hustý, takže sa dobre nanáša. Je veľmi príjemný na pleti, ale najpodstatnejšie je, že dokonale rozpustí všetok make-up. Používa sa klasicky, naniesť na suchú pleť, vmasírovať, aby sa všetok make-up pekne rozpustil a potom zmyť vlažnou vodou, alebo ja to robím odličovacím uteráčikom namočeným v horúcej vode. Tiež môžete pridať trochu vody a sa zmení na mlieko, takže ide potom ľahšie dolu len vodou. Ak použijete uteráčik, tak ho nemusíte premienať na mlieko. Ideálny je teda na odličovanie, ale dá sa v prípade núdze použiť aj na druhé čistenie, pretože pleť zanecháva celkom dobre hydratovanú a vláčnu. Vhodný je pre všetky typy pleti, DHC ho odporúča na normálnu a kombinovanú pleť, ale nezanechá ju vôbec mastnú, takže sa naozaj nemusíte báť ani s mastnejšou pleťou. Mne sa veľmi páči, že majú rôzne veľkosti balení, úplne maličké 30 ml, 70 ml a potom veľké super balenie 200 ml. Ja mám to 70 ml a ako som už písala vyššie, veľmi rada s ním cestujem, je to taká super šikovná fľaška, ani super malá, ale ani veľká. Veľmi sa mi páči aj tá pumpička, ktorá nadávkuje akurátne množstvo a super je tiež, že má vrchnák, takže je naozaj bezpečné s ním cestovať.

Ja som si DHC Deep Cleansing Oil veľmi obľúbila, celkom som sa naňho vždy tešila, keď som si ho brala na cesty. Je naozaj efektívny, príjemný a má priaznivú cenu. Kúpite napríklad na feelunique.com. Viac o odličovacích olejoch v tomto videu.



#plet #DHC #odlicovaci-olej

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com