Covergirl Professional Remarkable Washable Waterproof Mascara

15.06.2017 08:00


Čo sľubuje? Formula odolná voči rozmazaniu zabraňuje otláčaniu a čmuhám. Zvýrazňuje a definuje riasy celý deň, ale odlíčiť sa dá jednoducho vodou a mydlom.

Objem: 3 z 5

Dĺžka: 3 z 5

Vytočenie: 3 z 5

Farba: čierno-hnedá

Trvácnosť: neotláča sa, nerobí čmuhy, ale nie je úplne vodeodolná, trochu dramatickejší seriál v správnom období v mesiaci a maskaru mám po celej tvári.

Kefka: klasická husté štetinky, akurátna veľkosť.

Celkové hodnotenie: Toto je každodenná veľmi spoľahlivá maskara, žiadne dramatické riasy sa síce nekonajú, ale na bežné nosenie je úplne skvelá. Bonus je, že existuje okrem čiernej aj v hnedo-čiernej. Riasy sú zvýraznené a držia pekne celý deň. Čo je pre mňa trochu záhada, že to nie je úplne klasická tube technológia, pretože pri odličovaní, ktoré mimochodom naozaj ide ľahko vodou, neodpadávajú z mihálníc kúsky, ako to býva pri takýchto maskarách. Vďaka tomu, že sa neotláča, tak ja s ňou oveľa viac zvýrazňujem aj spodné riasy, čomu sa inak vyhýbam. Absolútny bonus je, že stojí okolo 4 Eur. Nedá sa samozrejme kúpiť len tak v obchode, lebo CoverGirl nie je v Európe dostupná, ale dá sa objednať z Amazonu.



#make-up #maskara #CoverGirl #tubing-maskara

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com