Clinique Take The Day Off Cleansing Oil

13.11.2018 08:00


Pri tomto odličovacom oleji sa mi spravil celkom zmätok v hlave, v poslednej dobe som ho spomínala relatívne často a tak som nabudla presvedčenie, že som o ňom už písala, ale to som si zase asi poplietla s Take The Day Off balzamom. A možno som o ňom už písala, začínam sa v tom po 4 rokoch strácať, ale určite som ho spomínala vo veľkej recenzii o odličovacích olejoch, video nájdete pod článok a v tej recenzii vyšiel ako jeden z najlepších a keďže ho už mám skoro minutý, tak je čas na recenziu. Jedine, že by tu teda predsa len už bola, tak sa ospravedlňujem, ale ako to tak teraz píšem, tak si myslím, že asi nie je, takže tu teraz zbytočne píšem, tak poďme na tú recenziu.



Clinique má celú radu Take The Day Off, čiže daj dole deň a sú v nej samé odličovacie produkty. Veľmi populárny je ten odličovací balzam, ale, keď mám pravdu povedať, ja mám radšej túto olejovú verziu. Ten balzam síce nie je zlý, ale tá textúra nie je to najpríjemnejšie, čo nájdete na trhu. Odlíči to, to áno, ale osobne mám radšej Emma Hardie balzam, Pestle&Mortar Erase alebo Pixi Nourishing Cleansing Balm, ale táto olejová verzia Take The Day Off, to je už iná šálka kávy.

Vlastne je to takmer to isté, aj to podobne vonia, len v tekutejšej forme. Proste absolútne nekonfliktný, vlastne veľmi čistý olej, ktorý vám dokonale odstráni z tváre make-up, ochranný faktor a všetky nečistoty po celom dni. Tento olej je taký ani veľmi tekutý, ale ani zase veľmi hustý, proste taký akurát, nepretečie vám tým pádom pomedzi prsty, ale zase as aj ľahko nanáša. Má takú nijakú vôňu kozmetiky, celkom typickú pre Clinique, ale hlavne je super efektívny, naozaj všetko dáte ľahko dole, aj očný make-up, ak ho chcete odličovať takto.



Používa sa úplne klasicky dve až tri pumpičky do dlane, naniesť na tvár, rozmasírovať a tým všetko rozpustiť. Potom máte dve možnosti, pridať trochu vody a máte mlieko, ktoré ľahko zmyjete, alebo zobrať uteráčik namočený v teplej vode a všetko zmyť, ako na to nájdete v tomto videu. Skvelá je na tomto oleji aj fľaška a vlastne aj množstvo, pretože je to obrovských 200 ml, takže vám to vydrží veľmi dlho. Fľaška je ale teda plastová, so super pumpičkou, ktorá je uzamykateľná, ak by ste s ním náhodou chceli cestovať. Čo sa týka zloženia, žiadne zázračné ani voňavé ingrediencie v ňom nie sú, je to naozaj čo najjednoduchší čistý olej, ktorý len má spraviť svoju prácu, bez toho, aby pleť vysušil, alebo podráždil.

Clinique Take The Day Off Cleansing Oil je vhodný pre všetky typy pleti, nebude vám robiť problém ani, ak ju máte citlivú, pretože v ňom nie sú žiadne esenciálne oleje a takisto je to skvelý spôsob čistenia pre mastnú pleť, aj keď je to olej, ale funguje to skvele. A posledná vec na záver, lebo už sa ma to niekto pýtal, toto nie je produkt, ktorý je určený na druhé čistenie pleti a ja ho ani tak nepoužívam. Samozrejme môžete, ale bol naformulovaný na prvé čistenie, respektíve odlíčenie a na to jednoducho funguje najlepšie.

Clinique Take The Day Off Cleansing Oil je podľa mňa skvelý efektívny a nekonfliktný odličovací olej a ja sa k nemu určite budem vracať. Ja mám ten svoj myslím z feelunique.com, ale teraz ho nikde neviem nájsť. Neviem, či majú výpadok, snáď ho neprestali robiť, lebo toto je vynikajúci odličovací olej, ale na oficiálnych stránkach ho majú, takže asi len výpadok, áaa našla som ho na českej Sephore, ale keď nie je výpadok, tak ho nájdete vo všetkých obchodoch, kde majú Clinique. Update 16.11.2018 objavil sa na Lookfantastic.com, takže ho viete kúpiť aj tam.






#plet #Clinique #odlicovanie #cistenie-pleti #odlicovaci-olej

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com