Chanel Duo Bronze Et Lumière

18.06.2019 08:00


Ok už by aj stačilo Chanel noviniek, lebo skrachujem úplne. Neviem, čo ma to posadlo za posledné dva mesiace, že je pre mňa Chanel taký neodolateľný. Buď robia naozaj tie produkty iné, alebo mi šibe, ale v rámci svojho duševného zdravia sa prikláňam k prvej možnosti, že tie novinky sú naozaj vydarené. Najprv som neodolala tej make-upovej vode, ktorá je fakt super a inovatívna a ešte sa mi tam priplietol nový odtieň balzamu na pery a teraz som nemohla odtrhnúť oči od bronzera z novej limitovanej Cruise Collection.



Duo Bronze Et Lumière je dvojica bronzra a rozjasňovača a ja som sa nezdravo namotala na odtieň Clair, asi preto, že takýchto svetlučkých odtieňov pre ľudí bielych ako stena, teda mňa, je ako šafranu a keď k tomu pridáte značku Chanel, tak je to proste neodolateľné. Teda minimálne pre hlavu momentálne nakazenú vírusom Chanel.



Tento bronzer/rozjasňovač v odtieni Clair je naozaj super svetlý, vlastne ani nevyzerá ako bronzer, ale skôr ako broskyňová lícenka. Lenže ten odtieň je tak nejak geniálne namiešaný, že na svetlej pokožke naozaj vyzerá ako opálenie, hlavne keď sa zmieša s tým rozjasňovačom, tak dodá pleti krásny prirodzený jemný a zdravý nádych opálenia. Ale napríklad, keď ho vyskúšam na ruke, ktorú mám prirodzene tmavšiu, tak pôsobí inak ako na tvári, takže odtieň Clair nebude veľmi pre tmavšie odtiene pleti, ale Duo Bronze Et Lumière majú ešte jednom tmavšom odtieni Medium, ktorý tiež vyzerá celkom fajn a vôbec nie nejak extra tmavý a popravde ma tiež veľmi lákal.



Konzistencia Duo Bronze Et Lumière je celkom zvláštna nie je to úplne klasický púder, ale taký jemne gélovitý púder, alebo ako to opísať. Vyzerá to ako púder, ale nie je to púder, ani na pleti to nepôsobí ako púder. Akokeby v tom boli možno oleje alebo voda, ktoré ho robia viac zvláčňujúcim a menej omietkový, najviac sa mi to podobá na Les Beiges púder, len ešte menej púdrový, proste nie typický púder a ťažko opísateľný, treba ísť vyskúšať. Inak je veľmi jemný so skvelou pigmentáciou, ľahko sa naberá aj nanáša a veľmi dobre sa s ním pracuje. Je veľmi ľahučký a na pleti veľmi príjemný, vlastne ho na pleti vôbec necítite, taký je ľahký.

Bronzer je matný, je to tá svetlejšia polovica, kde je veľká časť Chanel Céčok. Pôsobí tak zvláštne oranžovo-béžovo, alebo možno broskyňovo, ale na svetlej pleti robí veľmi pekný jemne zlatavý opálený efekt, ktorý je prirodzený. Pre tmavšiu pleť to bude len taký neviditeľný púder. Nanesený len bronzer fotka vyššie.

Rozjasňovač je jemne zlatý a viac lesklý ako trblietavý, nie sú v ňom nejaké viditeľné veľké čiastočky. Aj jemne farbí, nie je to pre mňa len lesk ako napríklad Hourglass Ambient Strobe Lighting Powder, čo je pre mňa dokonalý rozjasňovač, ale má jemný béžovo-zlatý nádych, teda aspoň na mojej super bledej pleti. Rozjasnenie je však veľmi prirodzené, žiadne že diskoguľa. Veľmi pekný je aj na viečkach. Fotky nižšie nanesený bronzer aj s rozjasňovačom.



Ja Duo Bronze Et Lumière najradšej nanášam tak, že ich rovno zmiešam, teda naberiem na štetec rovno obidva, tak vytvorím akurátny bronzujúci odtieň, ktorý pleť krásny rozjasní a dodá jej zdravú farbu. Takto sa mi páči ten efekt, ktorý dokáže spraviť najviac. Samostatne mi príde ten bronzer príliš matný, asi som definitívne došla k záveru, že nemám rada matné bronzer, tuším na mne ani nevyzerajú dobre, keď sú rozjasňujúce tak pôsobia prirodzenejšie. Ale tým, že tu sú oddelené, tak sa s nimi viete pohrať a namiešať si tú trblietavú rozjasňujúcu zložku podľa potreby, niekde viac, napríklad na lícne kosti a inde menej. O čo by som sa ale s týmto svetlým odtieňom nepokúšala je kontúrovanie, bude to vyzerať veľmi čudne, pretože je príliš teplý a vôbec vlastne nerobí tieň, lepší je ako lícenka.



Čo ma celkom potešilo, je fakt, že Duo Bronze Et Lumière je bez vône, Chanel make-up býva celkom intenzívne parfumovaný a toto nie je, čo je za mňa veľký palec hore. Inak, čo sa týka obalu je to Chanel klasika, čierny lesklý so zrkadlom, ale musím sa priznať, že mi teraz po rokoch príde celkom nekvalitný oproti napríklad Kosas obalom. Pribalený štetec je na prd ako vždy, ja neviem načo tam stále pchajú tie štetce, podľa mňa to nikto nepoužíva.

Toto duo určite nepotrebujete, pokiaľ vám práve nedošiel bronzer a chcete do nového investovať, ale inak je super, takže, ak ho chcete poponáhľala by som sa, lebo je to limitka, to som vám dala radu, čo? Ale vážne Chanel je drahý, takže si to treba dobre rozmyslieť, tento odtieň Clair je však celkom výnimočný, ja som a s takým ešte nestretla a to som na love svetlých bronzerov už roky, robí naozaj peknú prejasnenú pleť, ale je to investícia a nájdu sa aj lacnejšie alternatívy, množstvo tipov nájdete vo videu nižšie. Chanel Duo Bronze Et Lumière kúpite napríklad na feelunique.com.







#make-up #Chanel #bronzer #rozjasnovac

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com