Caudalie Make-up Removing Cleansing Oil

02.03.2017 08:00


Odličovanie je nesmierne dôležitá súčasť mojej starostlivosti o pleť. Doteraz som na svoje malé večerné odličovaco čistiace rituály používala skôr balzamy a gély. Vedela som, že existujú aj oleje, ale nikdy ma žiaden nezaujal natoľko, aby som to vyskúšala a popravde mi vždy prišli praktickejšie balzamy. Až kým neprišla s odličovacím olej moja obľúbená francúzska značka Caudalie, ktorá je založená na výťažkoch z hrozna. Keďže ich produkty sú absolútne geniálne, tak som musela skôr, či neskôr vyskúšťa aj ich odličovací olej.

Caudalie Make-up removing oil je neuveriteľne efektívny, rozpustí naozaj všetko, aj vodeodolný make-up a rozpustí to veľmi rýchlo a ľahko. Je to hodvábne jemný olej, veľmi príjemný na pokožke, vonia jemne mandľovo, trochu ako marcipán, pre mňa je to veľmi príjemná vôňa. Napriek tomu, že je to olej, tak nezanechá vašu pleť mastnú, ale krásne čistú a hydratovanú, vôbec ju nedráždi, preto je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivú a mastnú pleť. Caudalie Cleansing Oil je tiež nekomedogénny, takže sa nemusíte báť ani upchávania pórov, naopak docieliť krásnu čistú pleť, pretože olej jej poskytuje aj výživu. Navyše je 100% prírodný a tiež je bez parabénov, minerálnych olejov, sulfátov a ešte ďalších zlých vecí. Zložením je to vlastne len zmes olejov, z ktorých tie kľúčové sú olej z hroznových jadierok, ktorý vyživuje a regeneruje pleť a jemný mandľový olej, ktorý vyživuje a upokojuje pleť. Ja som veľký fanúšik mandľového oleja, ktorý je úplne zázračný, najradšej mám preto na sprchovanie L’Occitane mandľový olej, na ktorý nedám dopustiť, takže obsah mandľového oleja je pre mňa veľké plus tohto odličovača.

Na kompletné odlíčenie, aj očí, vám stačia tri pumpičky, ktoré by ste mali podľa návodu zahriať v dlaniach, ale mne osobne to príde úplne zbytočné. Potom stačí vmasírovať na tvár, čo je veľmi príjemné, pretože s olejom sa naozaj dobre masíruje a vôňa je príjemná. Nakoniec treba pridať trochu vody, aby sa olej emulgoval a stane sa z neho viac mlieko. Ja ho nakoniec zmyjem uteráčikom namočeným v teplej vode, ale stačí ho aj opláchnuť. Ja si večer pleť čistím vždy dvakrát, najpr odstránim make-up a potom ešte dočistím niečím výživným pre pleť a odstránim posledné zvyšky make-upu. Pri rôznych iných odličovačovach mi aj tak pri druhom čistení ostali na tvári nejaké zvyšky make-up, aj pri mojom extra obľúbenom Dermacol Hyaluron Wash Cream, ale pri Caudalie odličovacom oleji neostane absolútne nič, takže jeho efektívnosť je naozaj úžasná. Osobne ho nepoužívam na odlíčenie očí, pretože ich asi neviem držať dostatočne zavreté a vždy sa mi do očí trocha dostane a je to nepríjemné, ale keď som s ním skúšala oči odličovať, tak to bolo inak skvelé, dokonale rozpustil aj celkom zarputilú maskaru.

Odličovanie s Caudalie Make-up Removing Cleansing Oil je veľmi príjemné a ja ho veľmi rada používam, v poslednej dobe je to moja top voľba. Jeho jediná nevýhoda je cena, pretože oproti Dermacolu Hyaluron Wash Cream je takmer astronomická. Navyše sa míňa celkom rýchlo, ja ho mám od začiatku roka, používam ho takmer každý deň a už som v polovici. Ak si však chcete dopriať dokonalé a luxusné odlíčenie Caudalie Cleansing Oil je to pravé, kúpite na feelunique.com alebo priamo na Caudalie.



#plet #Caudalie #odlicovaci-olej #cistenie-pleti #odlicovanie

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com