By Terry Rouge-Expert Click Stick

08.02.2018 08:00


Rouge-Expert Click Stick sa mi zapáčil hneď ako prišiel na trh a určite som ho chcela vyskúšať, ale mala som obrovský problém si vybrať odtieň, lebo sa mi ich páčilo naozaj veľa. Problém však je, že toľko rúžov by nikdy nespotrebovala a nikdy som sa nevedela rozhodnúť, že ktorý teda, ak len jeden. Nevedela som rozhodnúť ani, či nude jemný odtieň, alebo výraznú červenú, alebo sýtejšiu ružovú, proste strašná dilema. Až som raz natrafila na pár odtieňov v zľave na niche-beauty.com, tak som mala uľahčené rozhodovanie a nakoniec som si kúpila výraznú fuksiovo purpurovú farbu, akú ešte v zbierke nemám. Je to odtieň 24 Orchid Alert.

Rouge-Expert Click Stick je podľa By Terry 3 v 1, je to rúž, kontúrka a balzam v jednom. Rúž a kontúrka v jednom je to vďaka veľmi špecifickému tvaru samotného rúžu, čo je taká slzička, vďaka ktorej ho nanieste veľmi presne a dobre aj do kútikov a na cupid's bow, toto asi nemá slovenský ekvivalent, alebo ja mám deravú hlavu a spodkom tej slzičky zase pery vyplníte. Ja všeobecne dávam prednosť takýmto tenším rúžom, veľmi rada mám tento od Givenchy, lebo sa s nimi ľahšie pracuje a v By Terry doviedli takúto formu tenkého rúžu do dokonalosti vďaka tomuto slzičkovému tvaru. Naozaj sa skvele a presne nanáša a pri takejto výraznej farbe je to extra dôležité. Teraz som už videla rúže s takýmto tvarom aj u NYX a ArtDeco, takže sa nájdu aj lacnejšie alternatívy.

Ďalšie také špecifikum je, že sa vysúva klikaním, takže si vždy vytlačíte len toľko koľko potrebujete a nemôže sa vám stať, žeby sa vám rúž zlomil, alebo by ste časť ulomili pri nasúvaní vrchnáku. Celkovo to balenie je veľmi šikovné a elegantné. Čo týka tej tretej zložky 3 v 1, teda, že je to balzam, tak tento rúž nemá úplne textúru balzamu na pery, ale je to hydratačný rúž, vôbec pery nevysušuje a je na nich veľmi príjemný. Efekt je zamatovo matný a intezita pigmentu je úžasná, takže pery pôsobia naozaj luxusne. Nie je to taká tá kriedovo suchá matná farba na pery, ale naozaj skôr pripomína zamat, vďaka tomu je to tiež skvelá voľba, ak sú na vás matné rúže príliš vysušujúce, ale chcete matný efekt.

Tento môj odtieň má trochu také metalické odlesky, je v ňom pár veľmi jemných trblietok, z čoho som bola v prvom momente prekvapené, ale výsledok vyzerá super. Stále je to matná farba, len tie odlesky, tomu dodávajú taký akoby viac 3D efekt. Čo sa týka výdrže, tak je taká normálna, nie je to super trvácny rúž, ktorý nedáte dolu skoro ničím, ale trochu pitia a jedenia zvládne bezproblémov. Ak by to bolo nejaké super mastné jedlo, ako pečená kačica, klobása, atď, alebo veľa jedla, tak samozrejme zíde dolu trochu viac, ale na kontúre pier stále drží pekne a vďaka tomu slzičkovému tvaru sa ľahko a rýchlo dá obnoviť, takže to nie je až taký problém.

Ja ho síce nenosím super často, kvôli tomu výraznému odtieňu, ale naozaj som si ho obľúbila. Ak chcete investovať do jedného fakt dobrého rúžu, či už do výraznej farby, alebo neutrálneho odtieňu, By Terry Rouge-Expert Click Stick je skvelá voľba. Na výber je 25 naozaj krásnych odtieňov a ja to vidím tak, že ja sa časom dopracujem ešte k červenému a nude odtieňu, lebo tento rúž sa mi naozaj páči. Kúpite napríklad na feelunique.com.



#make-up #ruz #By-Terry

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com