Apvita maska with Cucumeber, Pomegranate a Orange

01.11.2018 08:00


Posledná várka Apivita masiek z tej mojej prvej veľkej objednávky. Odvtedy stihli zmeniť obaly, takže teraz vyzerajú trochu inak, ale s týmito troma mám otestované už skoro všetky, takže poďme teraz na tieto.



Prvá je Face Mask for Intensive Moisturization with Cucumber, čiže intezívna hydratačná maska s uhorkou. Táto maska je veľmi podobná tým s aloe vera a prickly pear, ľahká krémová konzistencia, jemná vôňa, príjemne jemne chladivá na pleti, super sa vpije a skvele hydratuje.



Používa sa rovnako ako ostatné Apivita hydratačné masky, naniesť na čistú pleť v celkom hrubej vrstve, nechať pôsobiť 10 minút a zmyť. Ja si ju samozrejme nechám väčšinou dlhšie. Kľúčové ingrediencie sú:

Uhorka, aloe vera a kyselina hyalurónový a grécky tymiánový med, toto sú hydratačné ingrendiencie.

Hĺbkovú výživu poskytuje jojobový olej, avokádo, bambucké maslo a vitamín E.

Na upokojenie pleti maska obsahuje panthenol a nechtík.

Na omladenie pleti obsahuje pelargóniový olej.

A nakoniec, voda je nahradená výťažkami z gréckeho horského čaju, toto podľa mňa robí najväčší rozdiel oproti iným podobným maskám.



Táto maksa s uhorkou je príjemná, fajn hydratuej, ale po pravde veľmi nevidím rozdiel medzi týmito troma hydratačnými maskami - uhorka, aloe a opuncia, všetky super hydratujú, možno táto uhorková je najviac chladivá. Osobne asi najviac dávam prednosť tej s aloe vera, tú jedinú aj kúpite vo veľkej tube, ostatné sú len v sáčikoch, ale všetky tri sú super hydratačné masky a ani s jednou nemôžete šľapnúť vedľa.



Ďalšia maska je s pomarančom a má pleť rozjasniť, obnoviť, hydratovať, vyživiť a poskytnúť ochranu antioxidantov.Táto maska má veľmi ľahkú skôr krémovú textúru, ale nie hustá, ani hutná. Čo ma ale prekvapilo, je že sú v tom malé kúsočky pomaranča. Neviem presne, aký to má zmysel, ale myslím, že aj vďaka tomu krásne vonia po pomarančoch. Nie je to však taká tá odpudivá vôňa a la bompari, na čo normálne nadávam, lebo to je v produktoch umelo, ale ozajstné pomaranče, proste naozaj ako keď čerstvo vytlačíte šťavu z pomaranča, tak tak mi to vonia, čo je veľmi príjemné. Kľúčové ingrediencie sú:

Pomarančové kmeňové bunky, ktoré pleť vyhládzajú a rozajsňujú.

Vitamín C pleť intenzívne rozjasňuje.

Koenzým Q10 a vitamín E pleť omladzuje a pomarančový esenciálny olej oživí pleť a pozdvihne náladu.

Výťažok z medu, bambucké masla, panthenol a kyselina hyalurónová pleť intenzívne a hĺbkovo hydratajú.

Jojobový olej a olej z pšeničkých klíčkov pleť vyživuje.

A nakoniec v tejto maske Apivita nahradila vodu výťažkami z gréckeho horského čaju, ktorý posilňuje antioxidanty, ktoré sú v maske.



Na pleti je chladivá, ale cítim trochu štípanie na začiatku, hlavne na suchších miestach, ale po čase to prejde, je to pravdepodobne spôsobené vitamínom C. Používanie je zase štandardné, naniesť na čistú pleť v bohatej vrstve a nechať pôsobiť 10 minút, ja som si ju zase nechala dlhšie až sa skoro celá vpila. A ten výsledok ma úplne ohromil, pleť bola jemná, napumpovaná, hydratovaná, ale najviac ma prekvapilo ako bol zjednotený tón a ako a rozjasnená a zosvetlená bola pleť, skvele si to poradilo s červenými fľakmi, ktoré mi ostali po nedávnych vyrážkach, proste fakt super. Vhodná je pre všetky typy pleti, extra vhodná, ak bojujete s unavenou pleťou, alebo pigmentovými škvrnami.



Táto maska ma asi zaujala z týchto troch najviac, pretože sa nepodobá na žiadnu z predchádzajúcich, ktoré som vyskúšala. Aj keď sa musím priznať, že zo začiatku ma vôbec nelákala, pretože zvyčajne, keď je kozmetika s pomarančom, tak len vonia a inak nič extra nerobí, ale táto maska je skvelá. Síce vonia po tých pomarančoch, ale je to skveláhyddratačná maska s vitamínom C, ktorá krásne pleť rozjasňuje a zjednocuje tón, super hydratuje a obsahuje množstvo antioxidantov.



Posledná je maska s granátovým jablkom, ktorá okrem hydratácie má pleť aj rozjasniť, omladiť a vyživiť. Táto maska nádherne vonia, je to veľmi upokojujúca a relaxačná vôňa, skôr sladká a ovocná. Konzistencia je taký hustejší gél/krém, v ktorom sú malé červené zrniečka, predpokladám, že z granátového jablka. Na pleti je veľmi príjemná, trochu chladivá, ale menej ako tá pomarančová.



Používa sa štandardne, naniesť v hrubej vrstve na čistú pleť a nechať desať minút, zase, ja ju vždy nechám trochu dlhšie. Vhodná je pre všetky typy pleti a aj keď je akože omladzujúca, pokojne si môžete dať, aj keď nemáte vek na omladenie, pretože obsahuje super živiny prospešné pre pleť v akomkoľvek veku. Pleť je po použití super vyživená.

Kľúčové ingrediencie sú:

Vyťažok z granátového jablka a vitamíny C a E pleť rozjasňujú.

Vitamín E a zelený čaj omladzujú a poskytujú ochranu antioxidantov.

Organický olivový olej poskytuje antioxidanty, pleť zjemuje a regeneruje.

Bambucké maslo, extrakt z oragnického medu a kyselina hyalurónová pleť hydratujú a vyživujú.

A zase nakoniec voda je v tejto maske nahradená organickým zeleným čajom, ktorý obsahuje antioxidanty.



Táto maska je veľmi príjemná a tak nejak robí všetko, ja som ju kúpila aj babke vo veľkej tube, ktorá chcela niečo na omladenie a je veľmi spokojná s výsledkom.

Apivita má týchto pleťových masiek množstvo, každá je trochu iná, ale všetky sú super hydratačné, niektoré s pridanými benefitmi ako tie s pomarančom a granátovým jablkom. Je to veľmi individuálne, záleží od vás, ale ja môžem odporúčať naozaj všetky, aj keď mám svojich favorit samozrejme. Najjednoduchšie Apivita masky kúpite priamo na apivita.com, maska s uhorkou, maska s pomarančom a maska s granátovým jablkom.




#plet #pletova-maska #Apivita #hydratacna-maska #hydratacia #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com