Alpha H Liquid Gold

15.07.2015 22:15


Alpha H Liquid Gold je kultový produkt, na ktorý som čítala nespočetné množstvo pozitívnych recenzií, preto mi to nedalo a musela som ho vyskúšať.


Základné ingrediencie sú 5% kyselina glykolová, extrakt zo sladkého drievka a proteíny hodvábu.
Čo má robiť: odstraňovať odumreté bunky, urýchlovať proces obnovy buniek, vyjasnovať a rozžiarovať pleť, redukovať známky pigmentácie, poškodenia slnkom, redukovať jemné vrásky a linky, spevňovať pleť. Funguje ako toner, exfoliator, sérum a hydrátacia v jednom.

Používa sa v zásade ako toner na vyčistenú pleť. Nanáša sa na noc a môžete ho používať každú druhú noc. Zo začiatku budete po nanesení cítiť jemné štípanie, ale to po dlhšom používaní prejde. Absolútna nutnosť pri používaní kyseliny glykolovej je používať ochranný faktor, inak si zarábate na pigmentové škrvny.

Pri prvom použití som úprimne čakala niečo viac, nejaký úplný zázrak asi - naivka. Hneď po prvých použitiach, som ja osobne nevidela žiaden rozdiel. Ten som si všimla až po dlhšom pravidelnom používaní. Môj najväčší problém je brada, kde sa úplne pravidelne vyhádžem v závislosti od dátumu v kaledári a hladiny stresu. Fakt je, že v poslednej dobe to vôbec nie je dramatické a takmer úplne pod kontrolou, čo pripisujem používaniu Liqiud Gold. Teraz Liquid Gold nepoužívam každú druhú noc, ale asi tak dvakrát za týždeň, používanie zintenzívnim ak mám pocit, že sa niečo zhoršilo. Okrem toho je moja pleť naozaj rozžiarenejšia a jemnejšia. Všetky nedokonalosti miznú lahšie a rýhlejšie.

Alpha H Liquid Gold je produkt, ktorý odporúčam vyskúšať, ale treba s ním začať pomaly. Kúpite tu alebo tu.

Ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.





#plet #serum #aha #kyselina-glykolova #alpha-h

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com