Darčekový kozmetický vianočný manuál - make-up

02.12.2015 23:46


Posledná časť manuálu na vianočné darčeky, tentoraz make-up. S make-upom je to ťažké, nedá sa kúpiť hocičo, pokiaľ nemáte obdarovaného naozaj v oku. Ale je pár vecí, ktoré sa dajú kúpite bez rizika - napríklad štetce. Ak niekoho líčenie naozaj baví, štetce sú skvelý darček a RealTechniques je skvelá voľba. Na obrázku je Powder Brush za 15,50 eur a Setting Brush za 9,86 eur, na výber sú aj sady, napríklad štetcov na oči.
Kvalitná maskara je vždy skvelý darček - môj tip je Guerlain Maxi Lash, ktorá má na výber aj iné odtiene ako čiernu, napríklad skvelú hnedú (Moka 03) pre blondíky - kúpite tu za 24 eur.
Skvelým darčekom, ktorým nič nepokazíte je očná linka - buď klasická kajalová ceruzka ako Lancome Le Crayon Khol za 15,90 eur. Alebo pre niekoho, kto ulietava na tekutých očných linkách - Dermacol Precise Black - Black Sensation za 3,79 eur. Je to naozaj skvelá precízna fixka, ktorá dlho vydrží, ľahko sa nanáša a nestojí skoro nič.
Z očných tieňov sú podľa mňa skvelou voľbou krémovo-púdrové očné tiene, pretože sa jednoducho nanášajú, dlho vydržia a sú v pekných malých téglikoch. Drahšou variantou je Givenchy Ombre Couture za 24 eur. Lacnejšou a dostupnejšou je Bourjois Color Edition za 7,10 eur. Oba majú navýber každodené neutrálne tiene, výrazne farebné tiene.
Klasikou je kultový YSL Touche Éclat, dokonalý luxusný highlighter, ktorému sa podľa mňa poteší každá žena. Kúpite tu za 27,10 eur, dostupný je aj vo výhodných darčekový sadách.
Z rúžov mám 2 tipy - jeden na úplnú klasiku, a to Chanel Rouge Coco odtieň Madamoiselle - klasický ružový odtieň, ktorý pristane úplne každému. So Chanelom je všeobecne problém, takmer sa nedá kúpiť na internete, takže buď Fann alebo Marionnaud. Druhý je Givenchy Le Rouge a Porter, ktorý kombinuje vlastnosti balzamu a rúžu v jednom, na výber sú skvelé nude odtiene, ale aj krásne červené. Kúpite tu.

Dúfam, že Vám tento malý seriál vianočných inšpirácií naozaj inšpiroval a pomohol. Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.





#plet

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com