Darčekový kozmetický vianočný manuál - malé darčeky

01.12.2015 23:23


Dnešná časť manuálnu na vianočné darčeky obsahuje skvelé malé darčeky za pár eur.

Dva balzamy na pery - Korres a Burt’s Bees - balzam na pery je skvelý darček, ktorý sa vždy zíde a v zime určite.
Korres Lip Butter Pomegranate je pekný ružový sladko voňajúci balzam s jemným leskom - kúpite
tu za 8,9 eur alebo v predajniach Profimed. Na výber sú aj iné odtiene.
Burt’s Bees je skvelá prírodná značka, ktorá využíva silu včelieho medu. A tento tónovací balzam je naozaj super, na výber je niekoľko odtieňov od nudes po červené, zabalený je v takej peknej krabičke, takže naozaj milý malý darček. Kúpite na parfums.sk za 7,55 eur alebo na feelunique.com.
Balíčke InvisiBobble je vždy skvelý darček pre niekoho, kto ich ešte nevyskúšal a aj pre niekoho, kto ich už vyskúšal, pretože týchto gumičiek nikdy nie je dosť - kúpite tu za 3,5 eur. Môj osobný tip je odtieň Transparent.
Durance Pillow Parfume Cool Night je sprej na vankúš, ktorý má priniesť pokojný a príjemný spánok - môžem potvrdiť, že funguje. Skvelý pre tých, čo majú problém zaspať, ale majú aj iné vône - levaduľu alebo rôzne kvetinové. Kúpite v Durance v Cubicone za 8,5 eur.
Vianočná vonná sviečka je skvelý darček pre milovníkov vonných sviečok. Durance Angel Mist je krásna, jemná vianočná vôňa - vonia po ruži, jasmíne, magnólii a vanilke. Rovnako kúpite v Cubicone za 15 eur. Na výber majú množstvo ďalších vôní, takže je z čoho vyberať - ovocné, kvetinové a veľa ďalších.
Nakoniec balíček mydiel z L'Occitane, toto sú nové vôňe vytvorené cukrárskym majstrom, čo je úplne príznačné pre Vianoce. A naozaj voňajú tak krásne, že by ich jeden aj zjedol. Jazmín & Slamienka & Neroli a Grapefruit & Rebarbora kúpite v L'Occitane za 7 eur.

Zajtra nájdete na zrkadielku poslednú časť darčekového manuálu. Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.




#plet

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com